Én is kimásoltam, megelőztél! :D
Én is kimásoltam, megelőztél! :D
Tisztelt Szerkesztők ! Kicsit egyszerűsítve a dolgot röviden észrevételt szeretnék tenni a chattal kapcsolatban kérlek titeket , ha van rá igény és mód fontoljátok meg . Előfordúlhat , hogy nem én vagyok az első aki ezekre rá szeretne világítani . Tehát : - Felhasználók többszörösen képesek reggelni nickneveket (lehetséges -e ip vagy bármi szürést beiktatni ?) - Felhasználok visszaélnek a figyelmeztetés jogával (lehetséges e szoba moderátorok felállítása , vagy a figyelmeztetés csak tényleg az legyen és ne járjon kitiltással ) - Trágár szavak automatikus moderálása akár perces vagy több perces kitiltással ( pl láttam a rendszer automatikusan tilt gyors írásnál) - Több szoba létre hozása Így hírtelen ezek amik elég fontosak az én meglátásom szerint . Nem kívánok a munkátokba sem beleszolni , sem bírálni . Előre is bocsánat , ha annak vettétek . Tisztelettel : Szabó László
Nagyon szépen köszönöm!Szép napot! :)
Sehogy! :) Azt csak mi szolgaltatok tudjuk megadni!Az nem villan csak ugy fel nektek :).Ird le a firumon a tapasztalataid a lányal.Vagy ujra meg kell látogatnod ennyi a megoldás ;)
Úgy, hogy elmész hozzá mint vendég és megkérdezed a lánytól, hogy mi a kódja! ;)
Tök logikus, nem de? Úgy nehéz is lenne írni, ha nem voltál nála!
Tisztelt izácska!
Köszönjük az észrevételét. Az említett hirdető szövegét töröltük.
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Tisztelt afterglow!
A titkos kódot a hirdetőtől kérheti el, mivel ő állítja be, mi legyen az.
Tisztelt Szerkesztőség!Most szolt egy kedves vendégem hogy ez a hölgy szorol szora lenyulta a szövegemet!Kérem valamit tegyenek ez ellen!ő lenne az akiről beszélek Szia! :)
Kedves, odaadó, selymes bőrű lány vagyok. Karjaimban ellazulhatsz, élvezheted együttlétünk minden percét.
- Simogatásom,
- erotikus...Anna (28) - Nyíregyháza
Előre is köszönöm Izácska!
Szeretnék véleményt írni a keszthelyi LOLÁ-ról! Hogy kaphatok titkos kódot Tőle?
Szia!Miért vagyok fennt kétes hírdetésként?Szeretném megtudni.Előre is köszönöm Lara
Sztem hiaba van kiírva,mindegy megy tovább.
Vagy majd Xy felhívja,aki felírt róla és elküldi a p-be?nem hiszem..
Sok esetben meg a v.ndegek gerjesztik a vitat,vmit beírnak,többiek egymásnak esnek,ő addig nem ír.
Utana mikor lecsendesednek a dolgok ismét ír valamit.:)
Sokan meg nem is olvassák a fórumot,csak van egy kör aki olvassa,a többit nem érdekli ki mit írkál.
Karesz!
Ebben most nagyon egyetértek veled! Sőt, én azt kérném a szerkesztőségtől, hogy utólagosan, visszamenőleg is feltüntethetnék a neveket. Igazán kíváncsi lennék én is rájuk. :)
Tisztelt Mucus05!
Belső üzenetben és a Debreceni fórumban válaszoltunk
Tisztelettel:
Tisztelt Évica!
Igen, belső üzenetben lehet jelezni és megtesszük a szükséges lépéseket.
T.Szerkesztőség!
Azon esetben,ha én kitalálok egy szöveget,de szintén velem egy városba dolgozó "hölgy" részben,vagy egészben lekopírozza mit tehetek.Lehet ezért önöknél panaszt tenni,és ennek lesz e retorziója?
Tisztelt pöcörö!
Ez nem véletlen, hanem szándékos lépés volt a részünkről, mivel nagyon sokan mentették le a hirdetők fotóit. Ez még nem is lenne gond, de sokat feltöltöttek más oldalakra jó esetben ugyan azokkal az adatokkal, rosszabb esetben teljesen más névvel, várossal... és a végén mi lettünk meggyanúsítva, hogy az itt lévő hirdetés a kamu, mert a "másik oldalon"... A hirdetőink jó része is kérte már tőlünk ezt a funkciót, hogy az Ő beleegyezésük nélkül ne tudják felhasználni a szövegüket, képeiket.
Egyébként van rá lehetőség, hogy elmentse magának azokat a hirdetéseket, akiket szeretne meglátogatni, erre van a kedvencek funkció ;) Megjelöli a kiválasztott hirdetést, majd később a kedvencek menüpontban vissza tudja Őket keresni ;)
Megértését megköszönve
Tisztelt Szerkesztőség!
Szomorúan tapasztalom, hogy a fotók eredeti méretben való megtekintésénél megszűnt a mentés lehetősége.
Ez csak átmeneti hiba vagy esetleg ezentúl így is marad?
Személy szerint szomorú lennék, hisz nálam bevált szisztéma volt, hogy a későbbi felkeresésre szánt hölgyekről mentettem 1-1 képet is a telefonszámaik mellé, hogy jónéhány nap vagy hét múlva mikor aktuális a dolog, akkor legyen valami ki semlékeztető, hogy melyik szám kit is takar valójában.
Ugye csak átmeneti a dolog? A mostani nagyítás/kicsinyítésnek egyébként sincs sok értelme, mert azt eddig is meg lehetett oldani, hiszen a böngésző ezt elvégezte.
üdv.
Tisztelt MasszőrLinda!
Tegnap késő délutántól valóban volt egy kissebb technikai problémánk, melyet csak kora este sikerült elhárítanunk. Ez alatt az idő alatt nem volt elérhető a chat.
Türelmüket és megértésüket megköszönve
Akkor jó!!én azt hittem kitiltottak,hogy nem tudok belépni:))
Már kezdtem aggódni,de akkor reméljük holnap már nem kell nélkülöznünk:)
Kedves Szerkesztőség!
Meghót a chat, ami nélkül nagyon nehéz élni. Kiskeziccsókolom, kérném, ha tunnak vmit tenni, megköszönnén a Zárt Osztály nevében. :)))
Hát most nézzünk TV-t, hogy ma hányan haltak meg, meg ilyeneket?
Jáj, dicsák, kéne valamit csináni. Köszönöm szépen.