Tisztelt szerkesztőség! A keresési szűrés során hiányolom azt hogy a mellbőség alapján is lehessen keresni a lányok között. Jó lenne ezt újításként bevezetni! Bízom benne hogy megoldható lehet.
Tisztelt szerkesztőség! A keresési szűrés során hiányolom azt hogy a mellbőség alapján is lehessen keresni a lányok között. Jó lenne ezt újításként bevezetni! Bízom benne hogy megoldható lehet.
Tisztelt Szerkesztőség!
Kérném regisztrációmat törölni szíveskedjenek.
Köszönöm
Masszőr Linda
Tisztelt Vera!
Belső üzenetben válaszotunk
miért tiltja Admin a fényképválasztási lehetőségemet?
Tisztelt Elvira!
Igen, "megszabadulhat" a hirdető a kétes jelölőtől. Ha valaki kiérdemli ezt a jelölőt, előtte is szoktuk jelezni mi a gond, illetve a jelölő beállításakor is. Ha ezután megteszi a szükséges dolgokat, amit kérünk tőle, akkor eltávolítjuk a kétes jelölőt.
Sajnos abszolút konkrét dolgokat nem tudok írni, azt a hirdetőkkel egyedileg szoktuk rendezni.
Megértését megköszönve
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Tisztelt Elvira!
Ennek több oka is lehet, hogy valaki kiérdemli ezt a "titulust".
Tisztelettel:
Tisztelt Balage!
A hirdetőkkel és más látogatókkal váltott üzeneteit a közösségi részben az üzeneteknél találja :)
Az üzeneteim menüpontban csak a nekünk írt, vagy tőlünk kapott leveleket találja.
Tisztelt Szerkesztőség!
Több üzenetet is kaptam már, amikre válaszoltam is, de ezeket az üzeneteim fül alatt nem találom, az teljesen üres.
Ez így normális?
Jah, és még egy. Bevezetném a küldesz egy sms-t, és láthatod a hírdető arcát.
Persze csak azokét akik élnek ezzel az opcióval, és tesznek fel normális arcképet magukról.
T. szerk. !
Lenne egy javaslatom.
Azoknak a városoknak a fórumait lehetne törölni amelyekbe hónapok, évek óta nem írtak semmit. Nem látom az értelmét ennyi inaktív "városnak".
Illetve a keresőt is lehetne "kurtitani" , szerintem van benne felesleges keresési opció. De ezt korábban már javasoltam.
Illetve lehetne a hírdetők like, vagy unlike-olása. Persze szigorúan egy bizonyos hsz. szám felett!
Köszönöm! :)
Tisztelt Szerkesztőség!
Én csak annyit tennék hozzá, hogy ne foglalkozzanak azzal, ki milyen kifogásokat ír (mert amiket olvasok csak kifogások, semmi más!), hanem folytassák, amit elkezdtek, mert igenis lehetséges (aki nem hiszi, nézzen körül a neten) olyan oldalt létrehozni, ahol kulturált csevegés megy, ahol nem járatják le egymást a h*rdet*k, ahol nem lehet 100 különféle nicken irogatni, ahol nincs 1 gépről több nick, és még sorolhatnám! Tudom, hogy nem egyszerű, és hogy időbe telik, de szerintem mindenki (mármint a tisztességes vendégeknek és lányoknak, mert nyilván van, akinek egyáltalán nem érdeke) jobban járna, ha így lenne!:)
Üdv
ilko
Mint írtam: "Szabo hozzászólására válaszként", mivel ő csak Ip-t említett, én se akartam túl mélyen belemenni a szakmázásba, lévén nem informatikai fórumról van szó (nomeg ötleteket sem akartam adni senkinek) ;)
Én pedig beszéltem már 2 hirdetővel nem hogy 1 gépről, hanem 1 nicknévről írtak :) Együtt dolgoznak. Ez fura?
Sok helyen 1 gép van fenttartva netezésre. Néhány éve míg szüleimmel laktam, apám, anyám, és 3 testvérem is egy gépet használt. Tanulóéveim alatt koliban / könyvtárvban szintén bevett dolog volt, hogy egész csoportok járnak ugyanarra a gépre.
Önök szerint fura, szerintem nem, és sok hirdetőjük szerint sem fura :)
Rendben, ha szükség lesz, keressenek bátran ;)
Tisztelt bujkorics6!
Köszönjük az észrevételét.
Az ip szűrés már kb 1 - 1,5 éve halott dolog, vannak helyette sokkal pontosabb és kifinomultabb módszerek, amiket sem a vpn, sem a proxy nem tud átverni ;)
Az viszont fura, ha egy és ugyan azon gépről ír egy hirdető + a családtagjai, barátai... ;) Nem gondolja? Nem véletlen láttuk Önnél is, hogy nem csak az ip, de a gép is megegyezett több regisztráció használata esetén is ;)
Köszönjük a felajánlást, ha szükségünk lesz a munkájára, feltétlenül keresni fogjuk!
Helló!
No szóval ezt írom én Szabo hozzászólására válaszként, illetve ha ül ott valaki a szerkesztőségben, aki megérti és értékeli amit írok:
Az Ip szűrés badarság 2 okból is:
- Egy gépről jöhetnek többen (család, barát, lakótárs, kolitárs, munkatárs, nyílvános gép eseten teljesen ismeretlen stb.)
- Ha troll akarok lenni, és tiltanak, akkor proxy és még kifinomultabb társai megoldások
A chat esetében szintén automatikus csúnya szó szűrő? Haha :) Beleírok egy szóközt vagy más egyéb hasonló karaktert, fonetikusan írom le stb és máris átengedi.
Persze a 24/7-es moderátori munka hatalmas költégekkel jár hosszátávon.Vannak mindezekre sokkal jobb megoldások is! Ha igényt tart a szerkesztőség a munkámra, jöhet PM.
Köszöntem a lehetőséget
üdv, szeretném törölni a felhasználóm.
Tisztelt Elvira!
Az egyik részét gyöngyszem megválaszolta.
Az egymás lejáratásánál általában (és csak egyenlőre) akkor nem írjuk ki, ki írta a hozzászólást, ha azt litániában tudnánk megfogalmazni, mert több hirdetővel is összefüggésbe lehet hozni a hozzászólót. Amint írtam, ez egyenlőre van így, változni fog.
Tisztelettel:
Kedves Elvíra! A " kérjük az önreklámozás mellőzését " felirat után, nem is kell kitenni, hogy ki írta, hisz megnevezi magát benne. Pl én voltam Lukréciánál és marha fasza minden! Tehát, ha önreklám, akkor bizonyos, hogy Lukrécia írta! ;) Logika! A " kérjük egymás lejáratásának mellőzését" hogy itt ki érdemel megnevezést és ki nem, ahhoz nem tudok hozzászólni.
Tisztelt Szabo!
Már dolgozunk rajta, hogy mind a chat, mind a fórum emberségesebb és a céljaiknak megfelelőek legyenek és ne a szórakozók játszótere.
Elég nagy változások lesznek, csak sajnos ezek kifejlesztése nem megy egyik napról a másikra :(
Tisztelettel:
Tisztelt petra..!
Belső üzenetben válaszoltunk
úgy látszik most ez a divat...
pár napja néhányan szintén ezzel szórakoztak a chaten