Tisztelt gzoli32!
Az ÉSZREVÉTELEK, JAVASLATOK AZ OLDALLAL KAPCSOLATBAN fórumban válaszoltunk a kérdésére
Tisztelt gzoli32!
Az ÉSZREVÉTELEK, JAVASLATOK AZ OLDALLAL KAPCSOLATBAN fórumban válaszoltunk a kérdésére
Tisztelt videkilany.hu Szerkesztők!
Remélem nem gond, hogy javaslattal élek, de úgy tűnik hogy ez a téma erre való (bár az előbb a másik VL-es topicba is beírtam, biztos ami biztos... :) ). Egy kérdéssel kezdeném: nem tervezi az oldal annak bevezetését, hogy a hirdetők - sok más hasonló jellegű oldalhoz hasonlóan - kiválaszthassák egy listából, hogy miket vállalnak és miket nem, mit extrában, mit alapban. Véleményem szerint ez nagyban megkönnyítené a választást a potenciális vendégek számára, mert akkor ha valami konkrét dolgot szeretnék (pl. NFVSZ, m*lytor*k, kényszerfrancia, p*pó, stb.), akkor leszűrném a keresést azokra a dolgokra és olyan lányt hívnék fel, aki nem utasít vissza eleve, ha olyasmit iránt érdeklődöm, amit ő nem vállal. Én sem telefonálgatnék fölöslegesen, őt sem zaklatnám olyasmivel, ami nem érdekli.
Szerintem megérné egy ilyen rendszer bevezetésének a megfontolása, mert megkönnyítené mindenki dolgát és az oldal hitelességéhez is sokat tenne hozzá az így nyerhető plusz infók miatt. Regisztrációkor adhatnák meg ezeket a hirdetők és később is módosíthatnák természetesen.
Köszi és bocs ha nem ide való a javaslat.
Üdv.
Tisztelt Szerkesztőség!
Szerintem ne adják fel, mert bizonyos elveket szem előtt tartva, előbb-utóbb nem hiszem, hogy ne lehetne eredményt elérni! Csak példaként, nyilván Önök is tudják, van olyan oldal, ahol normálisan lehet a lányokkal csevegni, ahol nincs lejáratás (legalábbis nyilvánosan kizárt), akkor itt miért ne lehetne így? Csak szigorú szabályok kellenek hozzá, akár hirdetők és vendégek végleges kitiltása, és persze idő.
Üdv
ilko
Tisztelt karesztattooed!
Köszönjük! Örülünk, hogy nem csak mi látjuk ördögi körnek a próbálkozásainkat :(
Van egy ötletünk, amivel talán ki lehet az ilyen hozzászólókat egész pontosan szűrni, csak ezt nem tudjuk sajnos egyik napról a másikra megvalósítani :(
Tisztelt Szerkesztőség!
Szerintem erre egyszerűen az a megoldás, hogy mindenkinek 1 nickje lehet. Ha valakinek több van, akkor kap(na) egy üzenetet Önöktől, hogy döntse el melyiket kívánja használni, mert ha nem nyilatkozik, úgy mondjuk az első érvényes marad, a többi törlésre kerül. Egyébként még ennél is lehet(ne) szigorúbbnak lenni, pl azzal, hogy ha valaki egyszer beregelt egy nickkel, akkor azt csak az Önöknek privátban küldött írásos indoklással változtathatja meg, máshogyan nem. Biztos, hogy idő kéne míg ezt megszoknák, de nem hiszem, hogy ne tudna működni.
Üdv
ilko
Tisztelt karesztattooed!
Köszönjük az ötletét! A néma csend nem azért van, mert nem olvastuk, hanem mert gondolkodunk rajta. Maga az ötlet jó, a megvalósítás is egyszerű. A gondunk az, hogy annyira sokan regelnek újabb és újabb nevekkel (akár naponta is), hogy el sem hinné. Az valóban megoldás egy bizonyos téren, ha a nick név mögé írjuk, ki a valós hirdető. De ez csak a hirdetői oldal. Viszont ha egy látogató, vagy "látogató" önmagával cseverészik, csak egy másik, harmadik, sokadik reget használva (mert ilyenre is van példa bőven, hogy Önmagával veszekszik, vitatkozik valaki :) ), akkor a nick neve lehet 1-2 sorból állna a többi regek miatt.
Erre próbálunk valami megoldást keresni (esetleg, ha van ötlete, szívesen vesszük), mivel nem csak a hirdetők, a látogatók is tudnak érdekes dolgokat művelni :)
Addig is szíves türelmét kérnénk!
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Tisztelt Leslie1966!
Ezt több módon is ki lehet érdemelni. Ilyen pl, ha valaki bizonyíthatóan valótlan képet tölt fel a hirdetésébe.
Tisztelettel:
Tisztelt Szerkesztőség!
Mi alapján kap egy hírdető "Kétes Hírdető" megjelölést?
Köszönöm válaszukat
Leslie
Mar le is szedtek....
Tisztelt Vl szerkesztoseg! Cegleden a Szonja neven hirdeto holgy(masodik foto) az en fotommal hirdet. Az eredetit termeszetesen eltudom kuldeni reszukre ,kerem a fotot leszedni. Koszonom, illetve a fotogaranciat jo lenne ellenorizni.
Surgosen kerem a fotom leszedeset!
Tisztelt Vera!
Ez könnyen meg tudja akár Ön is oldani. Tiltsa le a közösségi részben ezt a felhasználót és többet nem fog tudni Önnek üzenetet írni :)
Tisztelettel:
Tisztelt Szerkesztőség!
Lauri nevü látogató folyamatosan sértegeti az oldalon szereplő lányokat.
Kérdésem a következő:Nem lehet az oldalról kitiltani?
Bemásolom a következő privát üzenetét:
lauri
te ocska logohasu miröl beszélsz 11 évt ültem emberölésért megteszem megint ... meg ebbe a városba minden valamire valo ember tudja ki is az a laurinyecz zsolt.. ne nekem fenyegtözz .. mert esernyöt dugik a picsádba és nyitva huzom ki..
Köszönettel
Veronika
Tisztelt Ivett Keszthely!
Egy baki miatt lett eltüntetve a hozzászólása, de már korrigáltuk.
Megértését megköszönve:
Tisztelt VL!
Érdeklődnék, hogy miért moderálták ki az imént kiírt telefonszámot a feketelistára??? Hiszen ez a fórum ezért van ha jól tudom! Várom válaszukat!
Nincs mit! Sok hozzászólás nem jelent meg egyáltalán. :)
jav: hozzászólással.
Szia Elvira!
Mi durva? A mi érdekeinket szolgálja legfőképp az, hogy az új regisztráltak vagy az egy éve de még hozzá nem szólóknak az első 5 hozzászólása autómatice elbírálásra kerül.
Ezzel kiszűrve az 1 hózzászólással mocskolódókat, szarkavarókat. A másik........emlékszel még anno a vadcsaj meg még nem tudom hány néven regisztrált lány teleszórta az összes fórumot egy *** moderálva *** lévő hirdetésével? Amint moderálták és tiltották, jött új néven és szórta megint, és ez ment egy hétig. Ezen problémákat oldották meg így.
Jobb ha így marad, nemszórakozásból találták ki!
tisztelt szerkesztöség!
érdeklödnék hogy a hirdetésem tegnap ota miért nem lett jováhagyva.
Tisztelt Nagyi!
Egyenlőre sajnos tabletről és telefonról nem működik a chat. A későbbiekben tervezzük ennek a bevezetését is. Addig is megértését és szíves türelmét kérjük.
Köszönettel:
Tisztelt henriett!
Belső üzenetben válaszoltunk.