Szevasztok Nicole(27) v. Lola szolgáltatókról van vkinek infója?
Köszy
Szevasztok Nicole(27) v. Lola szolgáltatókról van vkinek infója?
Köszy
Sziasztok!
Petráról (26) van vkinek vmi infója?
Nem látok semmi beszámolót róla, szűz terület; :) :) vagy inkább úgy mondom fehér folt.
Köszi
Én is ajánlom!!!
Sziasztok!
Majdnem 90 hölgy Kecskeméten!
Ilyet még nem éltem.
Vannak párosok,
És dupla hirdetések is..
Az a baj, hogy erre a szolgáltatásra nem igaz a kereslet-kínálat fogalma!
Magyarra fordítva a szót, ha a piacon 20 helyen árulnak almát, akkor az olcsóbb, mint ha adott esetben csak 5 piaci kofánál volna elérhető a csemege.
Akkor ezért gyülnek oda hozzátok, mert a kecskemétieknek nincs piackultúrájuk? Pesten és Debrecenben engedtek biza. Itt is próbálkoznak Svájcból visszajött csajok, de lecsapom a telefont, 90 másikból még tudok válogatni.
Sziasztok!
Vanda 21 ről valakinek tapasztalata?
Köszi
Fórumban voltak jobb értékelései.
Pudingpróba! :) HAjrá!
Csak voltak?
Mert már sehol sincs!
Általában ez nem véletlen.
Üdv mindenkinek!
Liliről (26) van vkinek konkrét tapasztalata?
Eddig 1 negatívot olvastam róla.
Köszi
Voltam már nála(Lili 26)nem éri meg a pénzét,nagyon gyenge szolgáltató nem véletlenūl vándorol más városokba más néven
*** moderálva ***
Az idöre figyelni hogy le is dolgozza a megbeszélteket!!!!
Nagyon rafkos roma lány!!!
Ok, köszi! Sejtettem.
Köszi,
Bizunk benne hogy sokan olvassák,
Ezt a fórumot, és senki nem szalad bele.
Üdv vadásztársak!
Zita kisasszony eltűnt a színről,pedig most akartam becsekkolni hozzá!
Gyorsan lelépett, vkinek volt hozzá szerencséje?
Amélia (28) szolgáltatóhoz már volt szerencsém, régen más néven futott azt hiszem.
Az itteni lehetőségekhez mérten, korrekt, de nem kiemelkedő szolgáltató; nincs nála extra (pl. anál, n. francia +kfr), de amit ad az jó.
Mondjuk van egy latinos, erőteljes érdekes stílusa, nem biztos h mindenkinek bejön, de nekem evvel nem volt bajom, ő tuti élvezi az aktust,nincs unott fej és óra nézegetés!
Múlt héten voltam Zitánál, egy másik városban... nagyon megérte, amint ismét lőtávolban lesz megyek megint. Szuper kedves kiscsaj, és az a hátsó forma... az nagyon ott van!
Nekem fura h ilyen gyorsan váltogatja vki a városokat.
Képei nem photoshopoltak? Extrák vannak?
Nekem is gyorsnak tűnik, általában azt látom, hogy 1-1 hetet töltenek egy városban, ő meg múlt héten 3 helyen is feltűnt, többszáz km távolságokkal. Szerdán reggel hívtam, hogy ugye ott leszel a héten? Nem tudta megmondani (nem ő dönti el) ezért még aznap mentem is. Képei? Ugyanilyen volt élőben is, arca is jól látszik a képeken, tehát semmi meglepetés. Hacsak az ne, hogy tényleg ilyen, mert sajnos az már extrának számít az eddigi tapasztalataim alapján. Nem flegma, nem lekezelő, nem siettet. Nem tudom milyen extrái vannak, én sima alap félórát kértem.
Nem ő dönti el?
Wtf? :)
Ők döntenek, ha nem keres megy tovább.