Igen, függetlenek és ők döntenek. Az ajándékot meg a télapó hozza. Majd felnősz te is egyszer ;-)
Igen, függetlenek és ők döntenek. Az ajándékot meg a télapó hozza. Majd felnősz te is egyszer ;-)
Sajnálom, ha te csak ilyen helyet tudsz!!
Sziasztok!
Amyről vkinek info?
Múltkor Petra(26) leányzót akartam meglátogatni,de mire bejelentkeztem volna,kb.2nap itt tartózkodás után felszívódott. Nem is értem minek hirdet így vki.
Pár órát, 1nap? Az értelmezthetlen számomra.
Nekem is zsákbamacska a leányzó,köszi.
Nina 25, a leggyengébb besorolás!
Nagyon finoman kell fogalmazni,
De sajnos 1-2 hölgy kritikán aluli!
Hello Urak!
Amennyiben valamelyikőtök volt már a "Tesok 2P" párossal, azt szépen kérem, hogy mondja el, milyen a lányok hozzáállása, érdemes-e meglátogatni őket, stb?
A képek alapján erős késztetést érzek arra, hogy felkeressem őket, viszont előre szeretnék tájékozódni felőlük, mert egy *** moderálva *** az egyik lányról nem éppen a legjobbakat írták.
Segítő szándékotokat köszönöm!
*** Kérjük a hirdetők lejáratásának mellőzését (Roxy) ***
Jessyt nem ajanlom senkinek csak akinek van kidobni valo sok penze mert mire felersz addig mar valtoznak az arak meg folymatosan a telot nezi! 0 ft er az egesz
Üdvözlök mindenkit
Azt szeretném megkérdezni,hogy tud e valaki olyan hölgyet,aki domina programot is vállal Kecskeméten?
Szia! Én ízig-vérig DOMINA vagyok majd ha egyszer oda érek Kecskemétre szívesen látnálak! ;)
Sziasztok! Van olyan masszázsszalon,ahol lehet Happy finnish,vagy esetleg több is? Én csak1 helyet tudok,ott egy kis noszogatás után szex is lehet!Válaszotokat előre is köszönöm
Bárcsak tudtam volna hamarabb :D én is régóta keresek ilyen hölgyet, de nagyon ritka.
Alig várom hogy Kecskeméten legyél, tuti meglátogatlak.. ;)
;)
Tudtok olyan nyilvános wct-t,ahol a wc-s néni bevállalós?
Siófokon igen🤣csak azzal n sokra méssz!!
Engem is érdekelne!
Köszi
Barbi masszázról esetleg valakinek
Valamilyen infója van e?
Köszi
Üdv Maya dugható mindenhol! 😋 Finom a popó...
Gondolom, Maya 44 Rl- en.
Bocs maya 24