Engem le rendezett elég rendesen...tud a csaj..
Engem le rendezett elég rendesen...tud a csaj..
üdv mindekinek,A NIKI AZ EGY SZUPERCSAJ NEKEM IS NAGYON TETSZIK.ÉRTI IS A DOLGÁT,DE A BAJ NEM IT VAN,HOSSZÚ LENNE LEIRNI A RÉSZLETEKET,MEGBESZÉLTÜNK VALAMIT HETEKEL EZELLÖTT MEG IS EGYETÜNK,LEGALÁB IS ÉN AZT GONDOLTAM,MÁG AZ ADOT NAPON DÉLLÖT BESZÉLTÜNK ÉS EGYEZTETÜK AZ IDÖPONTOTT,ÉS A HELYET,19-TÖL 21 IG HIVOGATTAM ÉS NEM VOLT HAJLANDÓ FELVENNI A TELEFONT,SMS RE SEM REAGÁLT,NEM ÉRTEM MIÉRT VERT ÁT MI ÉRTELME VOLT MONDTA VOLNA HOGY NEM ÉS KÉSZ.MEGÉRTETTEM VOLNA,KELLEMETLEN HELYZETBE HOZOTT,HALOTTAM RÓLA UTÁNA EGY PÁR DOLGOT DE AZT NEM RÁSZLETEZNÉM VAGY IGAZ VAGY NEM,DE HA FELE IS IGAZ AKKOR ELÉG GÁZ A NIKIKE,ELNÁZÉST A RAJONGOITÓL,LEGYEN HOZZÁ SZERENCSÉJÜK, SAJNA NEKEM NEM VOLT,
Én múlt héten jártam nála először és másodszor is. Nem értek veled egyet. Én meg voltam/vagyok vele elégedve, és biztos visszatérek hozzá még párszor. Arra még nem gondoltál, hogy talán azért volt ilyen veled mert bunkó voltál hozzá? Az nem fordult meg a fejedben, hogy épp olyan napja is lehetett?
Baszos,ha gondod van/volt Nikivel azt leírhattad volna normálisan is..
tisztelt makktársak' SZILIKON CICIS NIKIVEL NAGYON VIGYÁZATOK,MERT EGY HAZUG IGÉRGETÖS LEHUZOS RIBANC,ELNÉZÉST A TRÁGÁR SZAVAKÉRT,DE SAJNA EZ IGY VAN,NEM MINDEN HA VALAKI SZÉP ÉS SZILIKONOS,
Szerintem nem lehetetlen elérni Zsófit(másik fórumot olvasva másoknak ez könnyedén ment),lehet hogy épp kifogtad azokat az időpontokat,amikor elfoglalt volt,van ilyen,és bizos nem non-stop csörgetted,hisz akkor csak elérted volna:)
Szia Iván nem értem miért irsz ilyet hisz ha nem dolgozom mindig fel veszem a telefont.Remélem annyira nem bántottalak meg.puszi szép napot mindenkinek
KEDVES HIRDETŐINK!
SZERETNÉNK EGYÉRTELMŰVÉ TENNI: SEHOL AZ ORSZÁGBAN NINCS KÉPVISELŐNK, NINCS OLYAN EMBER, AKI A MI NEVÜNKBEN BÁRMILYEN AJÁNLATOT, SEGÍTSÉGET, LEHETŐSÉGET KÍNÁLHAT ÖNÖKNEK!
BÁRKI BÁRMI ILYEN AJÁNLATTAL ÁLL ELŐ, AZ NEM TARTOZIK HOZZÁNK ÉS NEM VÁLLALUNK ÉRTE FELELŐSSÉGET!
VL
sziasztok!!
nem értelek benneteket mért kell mindig szapulni a másikat!!!
Általában minden hölgy ápolt igényes(remélem) tehát nem értem hogy miért kell mindenkivel kötöszködnötök!!!!Sajnálom Lillát mert most őt találták meg!!!
Lilla ne aggodj nem csak téged szoktak szapulni!!!
pusszika szép napot neked nektek!!!!
Köszönöm bizalmad,aranyos vagy!
Szép napot mindenkinek és jó munkát!!!
Végre kiderült az igazság,volt egy ilyen sejtésem hogy esetleg más hirdető hölgyek állnak a háttérben.Ez nem volt korrekt dolog,főleg hogy Lilláról tudni lehet,hogy korrekt,a higiéniára nagyon odafigyelő hölgy.Remélem Lillának is sikerült megnyugodnia,az ellene áskálódó lányoknak meg annyit,hogy talán a jobb hozzáállás a dolgokhoz(nem pedig a másik fúrása)szerencsésebb lenne,így csak magukat járatják le.
További szép estét a hölgyeknek:)
Tisztelt Szerkesztőség
Köszönöm szépen a segítséget melyel kiderült végre az igazság!
Nagyon sajnálom azt illetve azokat a hirdetőket akiknek ilyen módon kell figyelmet fordítani önmagára.
További szép napot.
Tisztelt Szerkesztőség
Köszönöm szépen a segítséget melyel kiderült végre az igazság!
Nagyon sajnálom azt illetve azokat a hirdetőket akiknek ilyen módon kell figyelmet fordítani önmagára.
További szép napot.
Tisztelt Fórumzók!
Vártunk türelemmel, mert bíztunk az emberek józan eszében, és azt hittük, rájönnek, semmi értelme az olyan típusú hozzászólásoknak, amik ebben a topicban megjelentek az elmúlt napokban!
Sajnos tévedtünk! Éppen ezért szeretnénk figyelmeztetni a Lilla21 hirdetővel kapcsolatos vita résztvevőit: ha nem állnak le, ki fogjuk tiltani őket a fórumból és az oldalunkról is!
A VL-t kulturált, intelligens embereknek készítjük, aki ezt nem tudja vagy akarja tiszteletben tartani, kérjük, menjen máshova és ott legyen faragatlan!
VL
Megjegyzés
A tisztánlátás érdekében, a törvényi keretek között ennyi információt kiadhatunk Önöknek: "roli" és "cop" is összefüggésbe hozható más, szintén kecskeméti hirdetőkkel... (ugyanazokkal :-) )
Szia Lilla
Szerintem is hagydrá a beszélgetést ezzel az agyon iskolázott emberrel ,mert szerintem nem érdemi meg még a gombok kopását sem .
Az inteligenciája kimagasló nem bír leálni rólad,aki meg megnézi a képeidet az úgy is látja a dolgokat úgyhogy nagy jelentőssége nincs a kamu írásainak,
úgy hogy ne aggodj ezen a témán aki volt nállad tudja milyen vagy aki nem meg eltudja dönteni a képekről is hogy menjen e vagy ne .
A héten én is várható leszek továbbra is !
Szép napot és jó munkát .
Kezd ez a marakodás már kicsit nevetséges lenni,mármint az úriember szempontjából.Nekem is egyből lejön hogy ez csak üres vádaskodás,mert nem bírta lenyelni a békát,hogy nem jutott be Lilla21-hez.Mindenki nyugodjon meg,és próbáljátok normális módon megbeszélni a dolgokatLilla drága te is nyugodj meg,mert minnél többször reagálsz idegesen,annál jobban rá fog kontrázni a pasas,ne hagyd magad felhergelni,próbáljátok meg intelligensen,egymás között megbeszélni.
Szia Kevin!
Igen azonos vagyok csak az"uriember" még a kitalálciója elején azt sem tudta,hogy mi a pontos nevem!!!!
De még a kérdésedet sem tudta értelmezni!!
Szép napot!!!