Befejezte :(
Befejezte :(
Sziasztok!Ki az abszolut ajanlott Pecsett?Ninettke Kellyxxx Jennifer tetszik de nem igazan tudok donteni,valaszokat elore is koszonom.
Ramiról nem tud senki semmit?? Hova tűnt?
Sziasztok!Andinal volt mar valaki?aprohirdetesben megtalalhato.
Engem is érdekelne ha járt már valaki Leylánál. A képek alapján szimpi!!!
Sziasztok!Andinal volt mar valaki?lent az aproba hirdet,elore is koszonom!!
Hol van az a hely ahol ujabban egyre több lány fotozkodik..egy redönyös pult (Lola) ajánlott kategoria?
Hali, valaki irjon már rám aki a Mátészalkai csajokat látogassa kellene egy kis info az eggyik kiszemeltről. :D köszi.
Maya40 Már kétszer is beszéltem vele, de egyszer sem tudtam magam rávenni a látogatásra a telefonos performance miatt. Az lehet, hogy auditív vagyok, de annyira goromba pokróc hölgyet képzeltem el a modora, hangja alapján, hogy inkább kihagytam. A képei alapján pedig pont nekem való lenne, talán majd egyszer.
Sofy41 vékony feszes test a képeknek megfelelően, kellemes barátságos arc, szép ápolt haj! Kellemes közeledő jelenség a megfelelő bánásmód mellett. Érzéki és magas a szexuális Iq-a. Nagyon jó kezdés, beindító hangulatot teremt percek alatt, egy kis zene, egy kis mozgás, pucsítás! Tavaly év végén voltam még nála utoljára, átlagos de tiszta panelben praktizál. Komoly beleélős fr*ncia, ujjazni nem lehet, a puncin kicsit látszik a kor, de még nem salátás. Nagyon korrekt a hozzájárulás mértéke, én jó szívvel ajánlom. Helyi viszonylatban és a saját kategóriájában egy erős felső közép mezőnybe rendezném el ezt a hölgyet.
Sziasztok.
Ajánljatok már Nyíregyen egy-két megbízható, igényes lányt., hogy ne kelljen állandóan Db.-be autóznom.
Köszi.
Hi!
Beirtam a keresőbe a Viktória nevet,és csupa olyan találatot adott, ami önreklámozásra utal!Van itt valaki,aki megbízható információval rendelkezik,és nem ilyen "egy" beírásos fórumozó?Meglátogatnám a hölgyet,de ha valós ez az önfényezés,akkor valami probléma lehet!Üdv.!
Kollégák,
Szofi41-ről és Maya40-ről vélemények?
ÜDV Mindenkinek. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Járt már valaki Nati 23 nál?? Esetleg valami aprócska élményt megosztana velem?? Jőhet privátba is.Köszönöm.
Sziasztok!
Első ilyen mókámhoz keresem a partnert (mármint első alkalom, hogy ***moderálva*** érte) Barbi jön be a képek alapján, kedvelem a telt idomokat. Van valakinek tapasztalata vele?
Köszönöm előre is!
Sziasztok kit érdemes hívni a kora reggeli orakban aki fél is veszi. Mert aki úgy hirdet nem vette fel reggel.
Sziasztok...
Lilla 30-ról tud valaki nyilatkozni Debrecenből?
Köszi.
Sziasztok!
Emmáról tudtok valamit?
Kicseng a telefonja, de nem veszi fel.
Miket vállal pl.?
Üdv.
egy MT.
Sziasztok! Kira 22 ről szeretnék infót
Van itt olyan hírdető aki szereti ha kutyus pózba szereti, vagy engedi ha összefogják a haját és finoman húzzák, illetve ha a fejét ráhúzod a bájdorongra?