Sziasztok!!!
Olvastam a hozzaszolasokat, sajnos koztuk nincs valasz a kerdesemre. Olyan lanyt tudnatok ajanlani, aki a Dobozi Lakotelep kornyeken rendel??
Koszonom szepen... ;)
Sziasztok!!!
Olvastam a hozzaszolasokat, sajnos koztuk nincs valasz a kerdesemre. Olyan lanyt tudnatok ajanlani, aki a Dobozi Lakotelep kornyeken rendel??
Koszonom szepen... ;)
??
Sziasztok!
Mi a véleménye Niki 24?
Üdv néktek.
Belátható időn belül meglátogatom városotokat és egy kis előzetes "piackutatást" szeretnék végezni.
Szóval nem sok időm lesz rá, viszont egy kellemes élménnyel szeretnék gyarapodni, ezért a kérdésem a következő:
Van-e Győrben a vasútállomás közelében /max 10-15 perc séta távolságban/ olyan hirdető, akit bátran ajánlotok jó-nagyon jó- fenomenális francia tudással?
Előre is köszönöm segítségeteket!
Üdv: DT Hunter!
Kedves nyíregyháziak Valaki küldje már el nekem privátban az Ivett elérhetőségét szeretnék vele beszélni találkozni. Ő nem mindig hirdet De tudom hogy nyíregyházi ezért szeretnék vele egyeztetni egy jó időpontot Köszönöm
Sziasztok Siófokon melyik a legjobb csaj aki nem unott?Vagy balaton korul hol van olyan aki kedves nyitott es 30-45 kozotti
Sziasztok Hölgyek és Urak,
Szép, ügyes táncoslányt keresünk cimbora legénybúcsújára sztriptízelni a közeljövőben. Tud valaki ajánlani?
Köszi!
Valamiért a kérdésem át lett ide moderálva a Pécs csoportból, itt viszont így nem egyértelmű. Szóval Pécsen keresünk táncoslányt. Köszi!
Sziasztok! Az apróban hirdető Brendáról szeretnék infókat!
Köszönöm!
Sziasztok.
Adél (31) nevű hölgynél járt már valaki? Nem mindig van a városban. Hideget meleget olvastam már itt a lányokról, és nem vagyok biztos semmiben :D
Szevasztok!
Minnie-ről valakinek tapasztalata?
Sziasztok. Anikó (41)-ről van valakinek tapasztalata?
Sziasztok!
Fanni(20) néven futó lánnyal kapcsolatban van valakinek megosztani való tapasztalata? A kis pirosszájú apróságra gondoltam. Előre is köszönöm a segítséget :) további szép estét!
Nekem úgy rémlik hogy korábban más néven hirdetett és nem voltak jó tapasztalatok róla. De bízok benne hogy valaki megcáfolja ezt, mert képek alapján elég jó a leányzó. :)
Sziasztok! Mi a véleménye Niki 24? Írj Privátba.
Egy biztos, 24 helyett inkább 34 :D
Jenifer 19-ről, Fruzsi 24-ről, Dolly23-ról vélemények, tapasztalatok valakinek?
Szamanta 28 érdekelne Nyiregyházárol. . egy kis info rola. ... valaki esetleg aki lemüszakiztatta? ? ! :) Vagy nézzem meg én személyesen. ?!?
Fruzsi24 - ről írt a Gabo30 olvass vissza egy pár napja irt rola!
Szia kedves Austin. nagyon sajnálom ha úgy érzed, hogy rád nyomtam a telefont, nem volt szándékos lehet megszakatt. Soha nem nyomom rá senkire csak ha alpári. különben fél vagy egy órával előtte érdemes bejelentkezni mert időpontra dolgozom. Csók Any.