Sziasztok!
Valaki volt mar Vivienn (33) nal?
Sziasztok!
Valaki volt mar Vivienn (33) nal?
Ledérről mik a tapasztalatok?
Anita kisasszony
Szép Estét Urak!
Érdeklödnék Tudnátok -e ajánlani valakit a mostani felhozatalbol ? Vállaszokat elöre i köszönöm !
Szép estét mimdenkinek! Bár nekem is lenne Jázmin 21-el! Nagyon csini kis csajszinak látom,de volt már pár vakrepülésem. Ezért ha valaki már felkereste,elmondhatná véleményét. Köszönöm.
Sziasztok
Tudnatok nekem ajanlani popo kedvelo lanyt?Elmenybeszamolot esetled privatba?
2× voltam nála! Erősen fr*ncia és csók központú volt velem, egy kicsit alacsony, de arányosan csinos. Szokatlan nagy cicikkel pörgött. Partner specifikus a csaj és háklis az ápoltságra. Most hallottam, hogy már más helyen van, de ha a jó az új hely is, akkor ez majdnem mindegy. Azért óvatosan, mert nem mindenkinek jött be, ahogyan jelezték felém!
Köszi, szerintem kipróbálom!
Nem az. Én anno írtam róla Pamela21 néven. ..már nincs meg a bejegyzés, de lehet még olvastad. Tavaly nyár végi story volt. Kicsit akkor puhányabb volt mint a képeken, de nagyon flott kis csaj volt. Kicsit magasabb az apanázs, de vannak extrák szépen. Hibátlan helyen volt, egy kis luxus lakásban a ***moderálva*** street-en. Szép nagy cicikkel, igéző szemeivel magánál tartott és nem bántam meg. Igényes bevállalós a csaj.
Sziasztok.
Már régóta szemezek Pamela24 képeivel ráadásul amit a bemutatkozó szövegben ír a popójáról az még jobban izgatja a fantáziámat. Csak azt furcsállom, hogy egyetlen beszámolót sem találni róla! Kamu lenne?
Hali...
Patiról tud valaki bővebb információt adni?
Lehet priviben is. Köszi.
Sziasztok..
Lilla 30 róla tud valaki bővebb információt adni?
Jöhet priviben is.
Sziasztok Debrecenben Csenge 23 ról tudnátok valami infot mondani elöre is köszönöm
Korábban Vivi néven hirdeto 27 ev koruli nagyon csinos lanyrol tudunk valamit ?
Kérdezd meg Tibetit, ő volt hozzájuk :)
Ehhez a Tina-Sara pároshoz már régóta készülök, voltak ők Db.-ben is, csak érdekes, hogy sehol semmi infó róluk.
Sziasztok Mirandánál volt már valaki van tapasztalat róla ?
Dorika 23-nál járt valaki? Beszámoló?
Szép estét. Már láttam itt a Vivi29 hölgyet!? Tud valaki valamit mondani róla?? Köszönöm.
Kösz.