Sziasztok!
Fanni 24-ről tudtok infot adni? ajanlott kategoria volt mar valaki nala?
koszi Urak
Sziasztok!
Fanni 24-ről tudtok infot adni? ajanlott kategoria volt mar valaki nala?
koszi Urak
Sziasztok Moncsirol nem tudtok valamit nagyon rég nem hirdetett már esetleg abbahagyta a szolgáltatást?
Valaki volt már Natasa22-nél?
Milyen a Happy End???? Az is király mint a masszázs ???
Van/Volt egy Tantra masszázsos hírdetése is! :) Engem viszont az érdekel, hogy Milla vagy Cleopátra? Ki miben jobb vagy rosszabb? Régóta nézem az adatlapjukat és nem tudok dönteni..
Sziasztok
Olyan leányzót keresnék aki szereti és élvezi is a popsi nyujtotta élvezeteket .
Köszönöm a segitséget
Sziasztok
Olyan hölgyet keresnék akivel sikerülne ki probálnom a posi sexet .
Tudna nekem valaki ilyen hölgyet mutatni !
Köszönöm
Sziasztok! Nyíregyházán van olyan hírdető aki megbízható és vállal popó kényeztetést nyelvel? Válaszotokat előre is köszönöm.
Urak! valakinek info Rita 22 hölgyről? Sehol nem találok semmit! Vakon meg nem szeretnék menni.....
Sziasztok. . Volt valaki Debrecenben Maya24 vagy Kiara26 nál? Privátban is jöhet. Köszi.
Szasztok!
Járt mostanában valaki Amandánál? Irjon már rám priviben! Köszi
Sziasztok! Rendel valaki az ibolya ltp-n? köszi!
üdv,
Koszi képek alapján már szemeztem vele :)
Dorina!
10/15
Budapesten Exotikus lányt tudnátok ajánlani? Sehol nem találni! Nem a hazai tipusra gondolok 😉
Köszönöm
Sziasztok Székesfehérváron kik az ajánlott kategória ?
Szia !Én tudok csak írd már meg,hogy Győben,Szegeden,Pécsett,vagy éppen Pesten szeretnél dugni Drága Gabika69!
Helló. Nadi 22 Nyíregyházán ha valaki meglátogatta elmesélhetné! Húúú az a szép popó....
alina-val mi a helyzet? tudja valaki? felépültek már azok a cickók?:D
Annabelle (27) nevu lanyt meglatogatta mar valaki? Nagyon szimpatikus a hirdetese!