Marcsi 45 milfről vélemény valakinek ?
Marcsi 45 milfről vélemény valakinek ?
Választ már megirtam neked :)
Igazi "torkos borzot " keresek aki nem kiveri hanem , rendesen letorkozza a szerszámot !"Profi szaxafonos kerestetik! Ajáljatok valakit !Jaaa és kizárólag Nő neműt ! :)
Daniella hirdetése hol található?
Szia Staffi,a Daniella hol hirdet?Mert nem találom.
Sziasztok. Tudtok lányt az árkád közelében? Köszi.
Nagyon kivancsi vagyok én is ....
Másik oldalról Mini(18)-tól van valakinek tapasztalata, ajánlott?
Üdv.
Nem tudjátok Meryll masszázso kívül vállal mást is?
Szia!
Érzéki, csinos, szép lány! A barátnőjével együtt voltam náluk! Amikor veled foglalkozik szuper minden! Csak a telefonjára több energiát fordít! Hozzáállás ezért nem túl hízelgő!
Sziasztok!
Valaki tudja mi lett Fahéjjal vagy Levendulával volt pár neve mindre már nem emlékszem. Kb. 1 éve már nincs pedig ő annak idején jó volt nagyon. Legutóljára a Nympha Bárban volt Révfaluban.
Ott volt valaki? Tapasztalat?
Sziasztok! Alina 25 ről valakinek valami infója? Elég meggyőzőek a képei, de semmi infót nem találok róla.
Varom én is az infokat! Köszi
Nina23? Szandra23? Gina24? Alisa? Varom a friss informaciokat! Köszi
Sziasztok....Hajdúszoboszlón...hírdeti magát Lussyke néven az apró-részen egy helyes csajszli....ha volt már nála valaki dobjon már rám infot róla vagy írja már meg itt a tapasztalatait....thx
Következő hölgyekről van valakinek véleménye? Minden hölgy debreceni, ezt nem írom le külön.
Colett (22), Annabelle (27), Irinia (20), Alisa (28), Timi (20), Leoneta (19)
Ha valaki meglátogatta őket akkor szívesen látnék egy élménybeszámolót. Mennyire felel meg a valóság a képeknek? Stb. Stb.
Akivel mostanában szemezgetek az Nati 23, egy kis info jól jönne ha nem, akkor próba szerencse. ...... :)
Sziasztok!Valakinek volt mar problemaja kozuletek natur francia miatt?nemi betegsegre gondolok....
Sziasztok! Colettről van valakinek beszámolója?
szeretnék ***moderálva*** natúrban. valami jelöltet tudnátok ? aki jól is csinálja,nem csak húzkodja..