Sziasztok kan társak !! Mendyről és Judie ről vki tudna infot adni ??
Sziasztok kan társak !! Mendyről és Judie ről vki tudna infot adni ??
Helló!
Klau (25) Nyíregyháza.
Azt szeretném kérdezni,hogy tényleg ilyen szép mellei vannak élőbe is? Van valakinek tapasztalata vele?
Udv:
Trash
Hello,
az eppen pecsen rendelo Stellarol mit lehet tudni?
volt mar valaki nala?
Sziasztok! Perverz hölgyet keresek,saját hellyel.Lehetőleg veszprém megyében.Nem baj ha nem vagy profi. ;) Privátban a többit . Szép napot .
Sziasztok!
Ismét elkapott kicsit a tenniakarás, ezért keresek valakit, akinek elég mély a torka és hosszasan lenntartja...
Kutatok egy ideje, de Győrben nem lelem az ideális társat.
Kit ajánlanátok?
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Olyan hőlgyet keresek, aki domina játékban is jó. Jövőhétre keresek ilyen hőlgyet. Remélem tudtok segíteni, és előre is köszsönöm.
Hello!
Klau-ról van valaknek véleménye? Valósak a képek, tényleg ilyen szép mellei vannak?
Sziasztok!
Ketrin 24-ről van valakinek infója?
Üdv. Győrben ki a legjobb hölgy szájjal? Várom a tippeket:)
Sziasztok!
Szonja(36)-ról mik a tapasztalatok? :)
Helló!
Dominika 25-ről tudunk valamit? Mert a képek igen jók...
Hello!
Most van itt Dominika 25!
Valaki tud róla mondani nekem valamit? Mert a képek alapján nagyon jó.
Előre is köszönöm!
Voltam Lolen (19)-nél. Aki nem akar sokat olvasni annak csak ennyit irok: KERÜLJÉTEK.
Külsőleg oké a csaj, na de a hozzáállás... Alak rendben, szep test, cicik nagyon oké, persze mar itt kezdődtek a gondok, alig lehetett megfogni őket, nyafogott végig.
Jerevanon rendel, keró nagyon gáz, a fürdőbe áll a víz, a szobába olyan sötét volt a saját cuccaimat is alig talaltam meg.
Csókot igért, nem lett. A pénzt persze nem adta vissza, ami ugye extra volt. Kedvtelen volt, de nem is akárhogy. Alig várta hogy túl legyünk mindenen.
Lolennél járt valaki? Túl szép hogy igaz legyen :)
Sziasztok! Szonja(36)-ról mi a tapasztalat? :)
Valaki előszerettel törli a kérdésemet! Miszerint tud valaki valamilyen használható infót Anettról? Akár priviben is, vagy végleg eltűnt ez a virágocska?
Sziasztok! Van valakinek valami infója Eszter vagy Franciska masszázsról??
Köszönöm! SR
És tud e valaki valamilyen információt Anettról? Végleg kilépett a szorítóból? Akár priviben is....
Sziasztok! Valakinek van valami infója Eszter vagy Franciska masszázsról?? Köszönöm!
És azóta tud valaki valamit Anettrol?