Volna egy kérdésem. Ismertek e olyan igazi hajnali lányt aki 6 óra előtt is fogad vendéget. A sok 0-24 es csak reklám de eddig nem találtam.
Volna egy kérdésem. Ismertek e olyan igazi hajnali lányt aki 6 óra előtt is fogad vendéget. A sok 0-24 es csak reklám de eddig nem találtam.
Ivett 31 érdekes kicsit nekem! Hallottam róla elvileg korrekt jó hirdető! De nem értem péntek szombaton hirdet pénteken hívom nem lehet elérni szombaton meg egész nap ki volt kapcsolva! Érdemes szerintetek még próbálkoznom megéri?
Fruzsi 25-nél én akkor jártam, amikor csak masszázst vállalt. Sokkal barnább volt, de kedves és odaadó. Lehet, hogy csak a név egyezik, vagy már szexet is vállal?
Sziasztok, Debrecenben popóra kit ajánlatok? Mara38, Tina32, más?
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani a füredi,meki, tűzoltóság környékéről hirdetőt, aki a formásabb, kerekebb kategóriába tartozik?
Köszi
Sziasztok. Tud valaki infót Roxiról illetve Sonjáró? Előre is köszönöm
Sziasztok,Violetta20-ról és Camilla-ról szeretnék tapasztalatokat kérni,a válaszokat elöre is köszönöm.
Droberto és staffi köszi! Igen tapasztaltam ma. :D Valóban maradandó emlék marad. :D
esetleg valakinek, infó yvonne 25 hirdetőről????
Sziasztok,Violetta20-ról és Camilla-ról szeretnék tapasztalatokat kérni,a válaszokat elöre is köszönöm.
igaz, és kegyetlen benyeli a szerszámot a két hátsó kerékkel eggyütt a Barbi (régebben Alexa) 😉😉😄😄
Szia! Ha arra a Barbira (26) (korábban Alexa) gondolsz, aki a héten Nyíregyházán hirdet ő maximálisan ajánlott. Szuper szolgáltatás, kedves, türelmes, korrekt.
Sziasztok.
Mint turista szeretnék segítséget kérni.
Fiatalabb lányok (max 25 év) és 40 fölöttiek közül várnék ajánlatot,aki tényleg tudja,hogy mi kell.
Nagyon szépen köszönöm :)
Kerem szepen csak annyi irnek Pamela 43 szolgaltatoval kapcsolatban nem tudom miert nem lehet elerni a megjelolt ido pontokban telefon keresztul mert ugye bar hide to holgyek azt szeretik ha vendeg felhivja oket de kerdem en itt akkor minek hide to holgynek itt telefonszam ha azon nem lehet elerni egyaltalan
Barbi(27) korábbi nevén Alexa ajánlott vagy nem? Olvasgattam vissza a fórumot nem nagyon van pozitív, de egy *** moderálva *** istenítik.
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék egy bizonyos Vnessza21 nevezetű leanyzó iránt.Aki hallott róla valamit,vagy láta esetleg más néven más városban dolgozni annak megkösszönném a segítségét.2016 környékén dolgozott itt Győrben,szeretném újra megtalálni, de sehol nemlátom.Nagyon aranyos csaj volt,imádtam!!!
További szép napot!!
Betty32 és Angi 27 Debrecenben! Lenne valakinek valami infója róluk? Tetszenek a képek csak nem Debreceni vagyok,így nem mennék átt feleslegesen! Vagy olyan ajánlást is elfogadok a teltebb nő és érdemes hozzá elmenni! Priviben is jöhet. Köszönöm!
Hy! Dominika és Diora vannak még?
Dasha cuki pici lány, ma voltam nála másodjára!
Eszméletlen szexi teste van, barátságos és közvetlen.
Én nagyon imádom, csak kár, hogy ritkán elérhető!
Engem teljesen elvarázsolt, egyik nagy kedvencem lett a mini lány! :P