Hello!
Gabi 30-ról tudnátok infót adni?
Köszönöm.
Hello!
Gabi 30-ról tudnátok infót adni?
Köszönöm.
Sziasztok! Van kedved valakinek velem egy hölyget meglátogatni ,hármas szexre?
A hosszúhetényi Kingáról (18) van valakinek infója?
Dominákkal kapcsolatban van valakinek tapasztalta?
Sziasztok! Anett és Sehiről tudna valaki infót adni priviben vagy itt is előre is köszönöm!
Sziasztok vadmacskáról valakinek valami infója?
Járt valaki nála? válaszokat előre is köszönöm
Sziasztok.
Kit tudnátok ajánlani Nyíregyházán, aki egy korrekt 30-as, 40-es kedves, érzéki hölgy?
Nem voltam még ilyen lánynál soha, de most így alakult, hogy erre is sor kerül.
Akinél nem csak arról szól az egész, hogy üríts és mehetsz, hanem azért van egy kis barátnő feeling is, és nem pedig az unott futószalag érzés.
***moderálva***
Köszi előre is.
Sziasztok.
Valakinek nincs kedve csatlakozni és közösen kipróbálni Barbi (23) tudását? :)
Sziasztok.
Valaki csatlakozna hozzám, hogy együtt meglátogassunk egy lanyt?
Sziasztok.
Próbáltam találni valamit Vivienn 33 és Rubi 40 -ről, de semmi. Tud valaki infót adni valamelyikőjükről?
Elöre is köszi!
Sziasztok!
Bársonyról tudtok valamit? Vissza fog még térni? :)
Üdv!
Jessica (18)-ról van valakinek infója? Járt nála valaki?
Ez a Fanny 28-28 most éppen hol hirdet,hol tudnék utánna nézni?
Üdv Mindenkinek. Érdeklődni szeretnék, hogy Réka... masszázs nem azonos a régebbi hírdető Érzéki masszázsal?? Olvastam róla, és nem igazán jókat. Nem szeretnék rossz dóntést hozni,mikor őt választom. Nem tudom megérteni, a rossz és lehúzos szolgáltatok, miért nevet és képeket cserélnek. Attol még a szolgáltatásuk egy nagy nulla marad.Az á*ai meg az egekben járnak , hisz azért amit kér semmit nem kapsz,csak rángatást jobbra balra. Kár lenne ezért a kis csajért, pedig szép kis formás feneke van az új képen. Ha még is masszázs akkor meg minek itt hírdet.
Van 3 hölgy kiszemeltem. Esetleg tudnátok segíteni, ki a legjobb választás.?? Triniti 40, Zsófi 34, Kendra 20 , Köszönöm.
Dominát tudtok ajánlani? :)
Hali! Ha utána olvasol a forumba szt mind 3 csajról írtak ..szt még jót is ..használd a keresőt! legjobb hehe :) válaszd ki, menj el csináld meg..és írd meg,,
A 20 éves Mercedest próbálta már valaki?
Szia!
Én voltam nála. A kulcs a normális hozzáállás. Kezdő a lány, nagyon vigyázni kell rá.
Sziasztok.Hanna 28 nál járt már valaki?Hiába irtam be a keresöbe de semmi talállat.Az info jőhet privátba is.