Sziasztok!
Kényszerfranciára kit tudnátok ajánlani a városban?
Sziasztok!
Kényszerfranciára kit tudnátok ajánlani a városban?
Üdv!
Az alábbi hölgyekről van valami infotok, voltatok már náluk? :)
Jennifer 36
Szilvi 25
Amanda 34
Réka 30
Zsani 36
Írjatok, akár privátban is.
Köszönöm :)
Sziasztok. Ez most nem egy vélemény lesz, hanem egy kérdés. Nyíregyházán rendelt egy 35+ kissé telt hölgy, szolisbarna bőr aki ezen az oldalon hirdetett. Valaki tudja esetleg hogy most rendel el?
Üdv Makktársak! Debrecenben hirdető Carmen 23-ról és Petra 20-ról van valakinek infója? Előre is köszönöm.
Debrecenbe a legjobb! 😉
Sziasztok! Fanni 29-röl van infótok megbízható? Minden infót köszönök!
Jenny (27) vagy Laura (24)-ről valakinek van-e megosztani való tapasztalata? Nem találtam hirtelen egyik hölgyről sem semmit.
Sziasztok!
Nyíregyháza apróban hirdető Barbi, csak házhoz vagy panzióba hölggyel kapcsolatban van esetleg valakinek bármilyen tapasztalata?
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Claudya Xxx (27) jelenleg Debrecenben tartózkodik, aki már volt nála tudna nekem egy kis infót, véleményt szolgáltatni róla?
A válaszokat privátban várom. Köszönöm!
Amanda, Aletta, Evian, Jenny. Hmm, melyiket válasszam?
Sziasztok, Anitabelliniről tudnátok vélemenyt mondani? Mert szeretném majd meglátogatni, és jó lenne tudni mire számítsak.
Sofia 20 van valakinek tapasztalata a hölggyel?
sziasztok
Debrecenben keresek fiatalos, hamvas, nem kurvás, nem tetovált, nem szilikonmellü, szép arcú lányt, aki egyedül rendel, és megbizhato szolgáltato. Nem baj, ha nem profi a szolgáltatás, legyen kislányos, édes.
köszönöm
Hy! Diora és Dominika van még?
Petra 20-ról van valakinek infó? 3 profillal hirdet.
Sziasztok, kérnék egy kis segítséget ha lehet, elhatároztam, hogy meglátogatom az egyik hölgyeményt, a jelöltek között Eszter és Adél is szerepel, ha esetleg valaki tudna rólluk kicsit mesélni privátban az nagyon sokat segíteni, köszönöm előre is, minél részletesebb annál jobb :P
Sziasztok!
A héten Nyíregyházán hirdető Aura 38 hölgyről kérnék ajánlást. Előre is köszönöm!
Sziasztok. Kérhetnék egy kis tájékoztatást Adélről és Szofiról, első alkalmam lenne és mind a kettő bejön, csak a vállalt programok minősége és a rózsák száma érdekelne még. Privátba ha kérhetem, köszi.
Sziasztok! Kit ajánlanátok itt Debrecenben? Kinél a legjobb a mélytorok?
Sziasztok! Valakinek véleménye Zoé 28 -ról /Pécs /