Üdv! Érdeklődnék hogy Fanni(20) ról lenne valakinek véleménye?
Üdv! Érdeklődnék hogy Fanni(20) ról lenne valakinek véleménye?
Én régen voltam hozzá, kedves aranyos nő volt... képei lehetnének hűebb is a valósághoz, semmi nyafogás nem volt részéről, szolgáltatása átlagos, lehuzás nincs! :)
Sziasztok! Stadion környékén kik rendelnek? Köszönöm
Sziasztok. Nyíregyháza Lara 45 nél járt már valaki? Mit lehet róla tudni? Köszönöm
Kendra!
Sziasztok!
Érdekelne,hogy volt már valaki pécsen Kendránál?
Mik a tapasztalatok,tényleg úgy néz ki mint a képeken?
A Carmennel én is így vagyok! Beszéltem már vele nem rossz az étlap. De hirdetett ő régen más néven is,csak arra nem emlékszem,hogy mi volt. Akkor nem igazán ajánlották. Nekem a vonzalom benne,hogy római lány.
Sziasztok
Saját tapasztalatok alapján kit ajánlotok a mostani hirdetők közül?
Öreg vagyok tesztpilótának, azt meghagyom a fiataloknak.
Carmenben van valami, ami vonzalmat kelt, de óvatosságra ad okot, hogy nincs róla egy beszámoló sem!
Nem hogy bevállalnád már a Carmen-t. Engem is érdekelne,csak nincs most rá kapacitásom! :-)
Üdv Urak!
Fanni(29) Nyiregyháza?
Esetleg Carmen(32) és Brigi?
Nem hiszem el, hogy senki nem volt náluk!!!
Szia!
Voltam többször nála!
Intelligens, korrekt, finom!
Lehet vele beszélgetni, idővel nem foglalkozik, végig rád figyel!
Nagyon finom natur franciska, lovacska és kutyus!
Csalódás kizárva!
Szia. Én járok Szandránál. Nagyon kedves nő! Igazi Milf kategória. Szereti és élvezi a szexet,nagyon jó hátulról csinálni vele! Az a kedvence amúgy is! Annyi hogy nincs szájba élvezés! De natúr francia van! Én nekem bejön mint szolgáltató és mint egy jó kis Milf nő! Remélem nem okozok csalódást senkinek aki elmegy hozzá! Ez az én véleményem.
Én szerettem volna, de nem veszi fel a telefont. Próbálom minden héten, de hiába.
Szisztok! Volt már valaki Szandránál (51)? Véleményt kérhetek róla?
Ma voltam nála, ő van a képeken! Élőben is nagyon szép és csinos!
A szolgáltatás is nagyon jó volt semmi nyafi, kedves és barátságos.
Nagyon ajánlom mert ritka az ilyen szép lány akinek még a szolgáltatása is jó!
Sziasztok! Brigi 32 Nyíregyháza. Volt valaki nála?
Szia mindenkinek! Tudna valaki infót adni debrecenben hírdető lányról, Kira19? Előre is köszönöm.
Szia. Azon kívül hogy nagyon tisztaságmániás,olyan mint a képeken. De nekem egyalkalmas kaland volt. Szerintem van nála jobb szolgáltatás ilyen korosztályban és testalkatban!
Sziasztok!
Debreceni Bia 29?
Tud valaki valami infót?
Privátban is nyugodtan, csak az igazat 😉
Köszi!
Ha minőségi szolgáltatást szeretnél látogasd meg Alexa32-t.
Vigyázz rá!