Grétivel24 kapcsolatban érdeklődnek aki Nagykállóban hirdetett. Egyszer tudtam elérni akkor mondta Pócspetriben dolgozik az apróban volt hátul hirdetése :) előre köszönök minden infót :)
Grétivel24 kapcsolatban érdeklődnek aki Nagykállóban hirdetett. Egyszer tudtam elérni akkor mondta Pócspetriben dolgozik az apróban volt hátul hirdetése :) előre köszönök minden infót :)
Hajninal járt valaki, képi alapján eléggé meggyőző?!
Sziasztok Naomihoz 26 szeretnék elmenni valakinek infó tapasztalat előre is köszi :)
Sziasztok urak! Olyan kérdéssel fordulnék felétek hogy Anna 22 szőke lányról van valakinek tapasztalata?
Köszönöm
Hello!
Tud valaki infot a pécsi apróban hirdető hölgyről, akinek a neve csak egy pont ?
a hirdetés szövege:
"Ha kikapcsolódásra vágysz, szeretnéd jól érezni magad, hívj a hét minden napján reggel 8-22 óráig. Helyem nincs, de kocsiban vagy nálad szívesen találkoznék veled. Kérlek számkijelzéssel hívj! Sms-re nem válaszolok! Kizárólag Pécs területén! " -
Köszi!
Valakinek esetleg infója Virág22, vagy Rita 22-ről?
Melyik varosban???
Melyik varosban???
Sziasztok. Szeretnék informálódni hogy a mező utcán vagy a közelében tudtok e megbízható szolgáltatót. Lehet masszázs is.
Köszönöm . Jöhet privátban is.
Hali! Kit tudnátok ajánlani a mostani fiatal hölgyek közül? Jöhet privátban is! Köszönöm!!
Sziasztok! Aliz-ról valakinek van infó? Vagy tudnátok ajánlani fiatal lányt akit érdemes meglátogatni?
Basszus! Hogy vártok választ, ha nem írjátok ide, hogy melyik városról kérdeztek????????????????????????????????????????????????????????????????
Valaki volt már a nympha bárba győrben?vélemények?
Aisa nál volt már valaki ?
Attól tartok, hogy nagyrészt a szerkesztőség mozgatja át ezeket a hozzászólásokat a városi topikokból.
Sziasztok, ,,Carmen,,-t néztem most ki magamnak, de elötte persze informálodnék, tud róla valaki valamit?
Én meg Frida21-et,néztem ki magamnak. Ha addig nem jön infó ma meglátogatom. De a Carmen isbejövős arcra legalábbis. Ha hamarabb mész mint én dobj már egy beszámolót. Szia.
Sziasztok! Az oldalon hirdető zsofi ról valami vélemény?
Babettról nem tudtok valamit, eltünt a hírdetése :S
PÉCS