Az apróban hirdető, Alexa hívónevű, nagyon csinos hölgy nem kamu? Volt már nála valaki?
Az apróban hirdető, Alexa hívónevű, nagyon csinos hölgy nem kamu? Volt már nála valaki?
Trixi szögre akasztotta a bugyit?
Privatban ment az üzenet.
Sziasztok, esetleg valaki járt már Kata 38 éves gyönyörűségnél? Szeretném meglátogatni de egyenlőre visszatart hogy sehol nem láttam róla véleményt. Akár masszázs akár együttlét vélemény is érdekel. Köszi aki segitene.
Trixi 21-el mi zu? Tud valaki róla valamit?
Sziasztok!
Kit ajánlanátok a fiatalabb korosztályból?
Sziasztok! Csak puncinyalásra keresek hölgyet Tatabányán. Válaszát mindenkinek előre is köszönöm. További szép napot kivánok!
Sziasztok zalaegerszegen a néger hölgynél volt már valaki tapasztalat esetleg? Koszi a válaszokat
Valaki volt mostanában kanizsai lányoknál? Hova érdemes menni vagy senki nem jár lányok hoz vagy senki nem ír semmit?
Fekete hölgynél volt valaki? :) szivesen kiprobálnám, de a telot nemveszi fel sose, tapasztalat esetleg?
Ha szereted a teltebb hölgyeket nyugodtan mehetsz hozzá!
Sziasztok!
Debreceni Lénuska29 igazán bőbeszédű az adatlapján.
Kíváncsi lennék személyes tapasztalatra, a leírtak illetve a képek fedik-e a valóságot?
Válasz akár privátban is 😉
Sziasztok! Egy kis infót szeretnék kérni Csilla 37-ről anno Szofival rendelt egy lakásban a Sinai Miklós utcán.
Udv. Szandi 20-rol valakinek valami infoja esetleg? Azt mar tudom hogy abban a feszekben van ahol kis helyen sok ember is elfer. A telojat nem ő kezeli hanem a madam. Hirdeti a popsit is. Valami info? Korrekt? Nem ora nezos? Nem atveros? Valaszokat elore is koszi.
Igen, aki most Debrecenben hírdet.
aki most Debrecenben hirdet?
Sziasztok! Ts Barbierol valakinek tapasztalat? Privátban. Köszönöm
Barbi 26
Valakinek valami személyes tapasztalat esetleg?
Akár privátban is.
Köszönöm!
Szerintem tuti szolgáltató. +10 év. Érezni hogy tapasztalt, meg rutinos. Kedves aranyos, cuki.
Sziasztok Pécsen hirdető Szandra 41 nél volt már valaki, tapasztalatok?