Hallo,
jelenleg pecsen hirdeto Niki 30rol van esetleg info valakinek?
koszonom szepen!
Hallo,
jelenleg pecsen hirdeto Niki 30rol van esetleg info valakinek?
koszonom szepen!
Sziasztok
Beírtam a keresőbe, hogy Lénuska, de semmit nem rakott ki. Van ilyen? Hogy valakiről semmilyen írás nem létezik itt és már régóta hirdeti magát?
Szóval ha tud valaki bármit erről a vörös hajú lányról írja már le, akár magánbeszélgetésben is.
Jenettről valamkinek tapasztalat? Nem túl kedves a hangja a telefonba és elég negatívak a beszámolói is úgyhogy eddig passzoltam de nagyon jó alakja van.
Szia vivien néven van fonf
Maya nevű barátnője hirdet még? Régebben együtt is szerepeltek az oldalon
Sziasztok.
Pár hónapja már nem látom Alexa domina hirdetését. Nem tudjátok mi lett vele?
Fura, hogy nincs egy domina se Debrecenben...
A kedvencem az amikor a roma lányok kihangsulyozzák , h Romákat nem vállalok.... !?
Régen nagy divat volt a szolgáltatók körében az "eü igazolás"....manapság megkerdezem hányan jarnak gondozoba v szüresre !?
Jó lenne, ha Celldömölkre is jönnének lányok!!!
Zoe20 ról vagy lora22 ről esetleg valakinel lenne infó?:)
Már adtam. :D😄
Szombathelyen az apróban hirdető Rékáról és Ancsáról valaki tudna írni?
Hali !
Nina 21-et próbálta már valaki?
Szombathelyen az apróban hirdető Rékáról és Ancsáról tudna valaki infót adni.
Sziasztok.
Debrecenben Zoé25, Valéria30, Zsanett35-ről szeretnék infó kérni.Jöhet priviben is.
Köszi
Az elozo hozzaszolasomat toroltek, megprobalok maskepp infot szerezni. A szoke, 25 eves, 159 centi magas, R betuvel kezdodik a neve holgyrol valakinek van nemi infoja? Regota itt van es semmi rola.
Sziasztok, erdeklodnek hogy Pecsen talalhato Zoe jelenleg , a regi legendasan kedves aranyos jo szolgaltato? Valakinek esetleg van errol informacioja?:)
Sziasztok. Először járok itt, nem volt még ilyen kalandban részem. Illetlenség de esetleg tájékoztató árat és esetleg hölgyet ajánlani tudna valaki? Ami jobban érdekel az sos oral és a kolcsonos orál. Köszönöm
Crystalról lehet tudni hogy visszajön-e szabiról?