Sziasztok!
Valaki tudna infóval szolgálni róluk?
Fanni 18
Alexa 25
Elizabeth 27
Fiatal,formás lányok, de semmi sincs róluk!
Nekem ők jönnek be , de nincs tapasztalatom a fizetős lányok terén.
Köszönöm a segítséget!
Üdv
Sziasztok!
Fanni 18
Alexa 25
Elizabeth 27
Köszönöm a segítséget!
Üdv
Sziasztok,
a lennt hirdetők közül Elza érdekelne. Vkinek tapasztalat a hölgyel? Köszönöm :)
Sziasztok!
Fanni 18
Alexa 25
Elizabeth 27
Köszönöm a segítséget!
Üdv
Szia! Köszönöm a segítséget, sajnos egy ideig nem tudok hozzá biztos eljutni, nem kaptam elsőbbséget és totálkárosra törték az autómat...
Sziasztok! Egész véletlenül tudja valaki az Ági44 nevű folyoparti hölgy csak pihen-e, vagy nyugdijba vonult?
Sziasztok,
Elza hercegnőről aki a lenti rovatban hirdet vmi infója vkinek? Üzeneteket várom privátba. Köszi
Abee ról és Málnáról esetleg valakinek infója? ritkán jönnek, kb havi egy hetet vannak. a fotóik alapján szépek...sőt... de jó lenne valakitől egy élménybeszámoló.. megköszönném.
Sziasztok,
Lora33-ról tud valaki valamit? Nagyon ritkán szokott fent lenni (Debrecen), pedig jó szolgáltató. Köszi!
Hali
Gabi (45)-öt sikerült már valakinek felhívni?
Nekem napok óta csak kisípol :(
Jol mondod, kerülendő :)
Lolennél vagy Mercédesznél volt valaki?
Kar h a cép lányok mindeg a olyanak s a nem oly sszeplányok jokk :)
Fannet se felesegul vene az a lany de ha kitakarit? Nem kel olajozno a lanszot a bisziklén.
Sziasztok!
Bianka 24 röl valakinek bármiféle tapasztalata vagy infója?
Köszönőm
szilvi 25 röl valakinek véleménye agy tapasztalata ? elég mü nö kinézete van .
Űdv.Makktársak.Infot szeretnék erről a lányrol a kereső semmit nem hozzott.Priviben kérem.
Sziasztok! Szeretnék egy transzit kipróbálni. Kinek milyen tapasztalata volt? Kit ajánlotok? Minél nőiesebb legyen!
Űdv Makktársak.Valakinek van infoja erről a lányrol?A kereső nem dobott ki semmit.
Sziasztok! Tina31-el valakinek van tapasztalata?
Üdv! Petra 23-ról vmi. tapasztalat?
Debrecenben még aktust is vállalt pár hónapja. Szerintem azóta kapcsolatban lehet :( masszázzsal kapcsolatban , levezetéssrl van valakinek tapasztalata vele? Mozgatja még a fantáziám , de nem tudom mennyire éri meg csak a masszázs.