Laura(23) ujra...végre 😉 friss infók ?
Laura(23) ujra...végre 😉 friss infók ?
Sziasztok tudtok valami jo csajt ajánlani jerevánon.köszönöm
Ha igen nevet meg részleteket
Üdv valaki nem tudja hogy Vicuska Szolnokon rendel e még csak nem hirdet vagy abbahagyta?
Deborával ki találkozott már???
Kihez érdemes montanában menni?
Sziasztok!Balatonmáriafürdőn Liza( +36 30 217 3597) nevű hirdetőnél járt már valaki?
Sziasztok! Hellárol nem tud senki semmit Pécsen? Nagyon jó kis Milf volt !! Járt valaki nála valamikor a közelmúltban
Sziasztok! Hellárol nem tud senki semmit Pécsen? Nagyon jó kis Milf volt !! Járt valaki nála valamikor a közelmúltban
Deboráról mit lehet tudni?? Volt valaki nála?
Sziasztok!
A Soffy (28) néven hirdető hölggyel van valakinek valamilyen tapasztalata?
Hali mindenki!
Egy kis infót szeretnék kérni a nyíregyi csajokról, biztos tud valaki segíteni. Olyan csinos, jól dolgozó lányt keresek akinek "alul" nem full kopasz, hanem fazonra igazított...
Aki tud kérem írjon infót, persze, nyílván maga a lány is írhat.
Köszi előre is!
Rég nem divat a fazonra borotvált punci :) Talán még anno Zsuzsa 37-nél volt ilyen aki már rég abba hagyta :( De aki keres az talál, szokták mondani :))
Sziasztok, Mara 38-nál járt már valaki Debrecenben?
Amandarol van valami info?
Sziasztok!
Hétvégén lesz egy kis szabadidőm a városotokban. Ajánlanátok olyan lányt akik vállal popót?
Amanda Nyíregyházán egy nagy nulla, örök vesztes jelleg. Én mikor megláttam sarkon fordulva eljöttem. A KGST piacon a román áusok is jobbak nálla.
Jo reggelt!Marcalvarosban valaki?
Sziasztok,
Tudna valaki valóban jó dominát ajánlani Pécsen? Voltam pár csajnál, akik ilyen cimkével hirdették magukat, de nem volt hiteles számomra.
Köszi
Sziasztok!
Keresek egy hölgyet aki 2011-ben a Páfrány utcában rendelt Niki 45 néven!
Esetleg tud valaki róla valamit?
Előre is köszönöm!
Üdv.:Sketyu
Sziasztok!
Kit tudnátok ajánlani a városban , aki tényleg oda adó és megbízható?
Köszi!