Helló Mindenkinek!
Az apróban hirdető Xéna nevü lányról valami vélemény..........jöhet privibe is
Előre is köszi!!!!!!!!!!
Helló Mindenkinek!
Az apróban hirdető Xéna nevü lányról valami vélemény..........jöhet privibe is
Előre is köszi!!!!!!!!!!
Sziasztok
uj vagyok a témában : mi van akkor ha ajtonyitasnal kiderül hogy nem jön be a hölgy ( arcra, nekem fontos ez is, kevesen hirdetnek arccal).
Siman vissza fordulok és viszlát?
Mia 31 és Pamela 25 lenne a kiszemelt, valakinek van infója róluk?
koszi
Szia!
Ajtónyitásnál nem jön be a hölgy illedelmesen köszönsz, el nézést kérsz nem ő rá gondoltál majd köszönsz és végűl el mész!
Ennyi!
Sziasztok! Segítsetek légyszi! Ki/k dolgoznak az államalapító királyunkról elnevezett út tacskó felőli végéhez közel.
Jöhet privátban is! Előre is köszi
Üdvözletem! Mióta Lana hirdetése nincs fent az oldalon nem igazán találtam olyan lányt akihez vissza mennék itt Győrben.
Laura 28 nevű lány képei megtetszettek, ha esetleg lenne valakinek infója róla megoszthatná velem, jöhet privát üzenet formájában is Köszönöm!
Sziasztok! Szeretnék megkérdezni, hogy tudtok - e nyíregyen ajánlani olyan hölgyet aki mint domina szerepben igen csak jó? Mert igaz, hogy sok lány adatlapján ott van mint lehetőség, de a legtöbb lánynál szerintem csak vendég csalogató. Remélem tudtok segíteni és válaszaitok előre is köszönöm.
Akkor keress olyan lányt aki arccal hirdet.ne szórakozz más idejével!
Anált vállal valaki?
Kedves uraim! Anita 31 éves, Szombathelyen rendel jelenleg. Valaki volt nála mostanában? Kaphatok egy kis információt róla? Akár priviben is.
Barbi 20 ról van valakinek tapasztalata...
Szívesen olvasnék róla.
Köszi annak aki ír.
Kedves Hölgyek!
Van köztetek olyan aki rensdszeresen reggel 6 órától tud fogadni?
Köszönöm a válaszokat.
Sziasztok Pécsett kit tudnátok ajánlani ?
Hello maya-nal volt valaki? Most hogy néz ki ? Azért kérdezem mer minden képen máshogy néz ki !!! És amúgy mién a hozzáállásban meg szexben?
Zara-t mikor lehet hívni? 2 hete hívogatom és azóta se veszi fel. Elore is koszi a valaszt
Sziasztok !
Debrecen, Szöszi (45), vélemény ?
Helló. Cintia és Szabrinaa érdekelne. Van valakinek infója ?
Helló Mindenkinek!
Zita masszázsról valamit /mostanság folyamatosan lukra futok/
Előre is köszi jöhet p-be is
szia, te vagy a régi törpapa?
Sziasztok! Kit ajánlanátok a jelenlegi kínálatból? Elsősorban masszázs érdekelne! Köszi a választ előre is!
Evelyn 45 ?