Sziasztok a szőke hajú Ketrin23 ról valakinek van valami infoja, érdemes -e meglátogatni ?
Sziasztok a szőke hajú Ketrin23 ról valakinek van valami infoja, érdemes -e meglátogatni ?
Sziasztok !!!
Tud valaki olyan lányt aki Örökösföldön rendel ?
Andi és Szofi masszőzök hová tűntek el?
Sziasztok!
Mini(19)nél járt már valaki? Nincs infó.
Üdv és derüs izéket
N.
Sziasztok !!!
Valaki tud olyan szolgáltatót,aki Örökösföldön rendel ??
Nem rossz!
...ha nem önmagát futtatná itt, akkor még "szebb" lenne...
Hali. Tudnátok olyan hölgyet írni aki vállal popsiszexet?
Kiváncsi vagyok én is
Sziasztok!
Noémi21-ről van infója valakinek? Kv
A Debrecenben található Eszter (26) masszőz megegyezik a korábbi Kamillával? A hirdetés nagyon hasonlít, de a képeken egy szőke lányt látok, Kamilla pedig nem az volt. Ha nem ő az, akkor érdekelnének a tapasztalatok.
Hiii.
Járt már valaki Liza37nél.?
Régota nézegetem,a mûtermes képei hibátlanok,de a többi kicsit elbizonytalanit.
Ha kedveled és igényled a valóban profi fr*nciát, akkor nem szabad kihagyni!? Nem lesz romantikus leányregény és szirupos bájolgás, de lesz tömény minőségi szex! Amolyan odab*xós! Olyan vele lenni, mint ha egy Metal koncert 'backstage grupie cerkahegyezésébe botlottál volna bele. A csaj/Nő laza, vagány, tetkós és élőben igenis szép. Azok a képek pont konkrét vagányságból lettek úgy megjátszva, hogy lássa az egyszerű halandó, hogy ott bizony nincs kamu! Direkt előnytelen beállításokat használt annál a néhány fotónál, egyszer a 'Depeche Mode játszotta ezt el egy lemezborítónál.. Már csak ez is intelligenciára vall.Olyan feelingje van a csajnak, mint régen a 'Mortal Combat-es storyknak...de ez is főként a sok tetkó miatt. Kedves, intelligens amúgy, nem játsza túl a történetet. Simán vállalható a műsor hozzájárulása is. Felelősen merem ajánlani..én még anno Pesten az V. Kerben is voltam nála. Igazi Hobby Q-a.
Ő nagy valószínűséggel csak azért változtatta meg 'Eszterre, mert szokott itt lenni nálunk egy másik Kamilla(24) is és úgy félreérthető lett volna a jelenség! ..bár az a Kamilla a 'szexpartner' üzemmódban haladt! Ami ebben érdekes lehet, az az, hogy 'Eszter-ünk is volt már egy, nem baj, most van két különböző kettő! Dőzsölünk...
Sziasztok!
Nyíregyen keresek olyan hőlgyet, aki vállal dominát. De olyan árdekelne, aki egy kicsit keményebb. Örűlnék ha tudnátok segíteni, mert legkésőbb pénteken már szeretném meglátogatni. Köszönöm.
Sziasztok! Rita masszásrol tudna valaki valami tapasztalatot írni?
Sziasztok, Regina masszázs érdekelne, valakinek tapsztalat a hölggyel? Köszi a gyors válaszokat, mivel sürgősen kéne :)
Sziasztok! Kincsöről valakinek tapasztalata van?
Sziasztok. Bea27 valaki tapasztalat?
Ajánlott jó szolgáltató..