Petra 38 Debrecen fenekes kepek ki volt mar nala es mi a velemeny?
Petra 38 Debrecen fenekes kepek ki volt mar nala es mi a velemeny?
Tami nevü hölgyrôl molyenek a tapasztalatok.
?
Sziasztok Fiúk!
Adjatok nekem valami érdemi infót az itt vendégeskedő Lorenről. Nagyon jól néz ki!
Sziasztok! Debrecenbe tudtok olyan lányt aki vállal popót és jó a franciája (nem használja a kis fogait)? A kitty, Mesi,Zoé Polly párost kivéve!
Sziasztok!
Nagyon leállt a fórum!
Ennyire nyár van?
Mondjuk egy kérdés!
Nála voltatok máR? Vélemény ? :
Mira
Mivel linkek tiltva ezért info:
26 évesnek hirdeti magát, hosszú fekete haj, vékony alkat, gyönyörű arc! Ha nem válaszoltok akkor is megyek hozzá olyan szép !!! :D
Sziasztok!
Popsis élményre kit ajánlanátok a lányok közül akik meg szoktak fordulni a városban?
Uraim! Itt van jó ideje a Vivi31 játékos, valami lenyűgöző képsorozattal..! Valóban nem tud senki semmit róla? A Szilvi24-el ugyanez a helyzet, azok a képek ha nem retusáltak, akkor ő lehet a régióban a legcsinosabb lány!? Folyamatosan hirdet és senki nem ír róla!??
Tami nevü hölgyről tudni valamit?
Ajánlott?
Miráról valaki tud valamit?Az információt megköszönném!
Sziasztok. A nyirgyulai viktoriarol nincs valakinek infoja? Vagy nyirbatori lanyokat tudtok e ajanlani? Koszonom
Fehérváron melyik hölgy vállal popót mérettől függetlenűl??
Aki volt a jelenlegi hirdetőknél ilyen szolgáltatásért az írja meg legyenszives. Sajna az adatlapokon kiírt szolgáltatások nem tükrözik a valóságot....
Sziasztok!
Valakinek valami infoja esetleg Angyalkarol Mocsarol? Régeben hirdetet. Köszi
Üdv mindenkinek!
Egy kis információt vagy inkább tapasztalatot szeretnék kérni Lili19 és Lizi45-ről.
Valakinek valami élmény a két hölygyröl?
Sziasztok! :) Valaki volt már Cinthyánál? ;)
Sziasztok!Kertvárosban tudtok szolgáltatótt?
Űdv Makktársak.Valaki tudna segiteni.Fazonra igazitott lányt keressek fiatal - közép kor osztály.Kiara 26 nála már jártam ő kilőve.Köszi az infot privi is jöhet.
Helló kollegák. Információt kérnék Rebeka 38 masszázs hölgyröl.Tapasztalatok,hol rendel.Köszönöm.
Sziasztok!
Pécsi masszázst keresek. Kit ajánlotok? Kinél meddig lehet "elmenni"? Virág és Wicky csúszka piszkálja a fantáziám. Esetleg még Holly. Infókat privibe kérném.
Köszi és jó vadászatot
De Bellini kisasszony most Siófokon van :)
Jut eszembe a Vipstrip nevű műsort (aki régen Napsugár volt azt hiszem) valaki próbálta már?
Nekünk is kinézőben van egy legénybúcsú és nem tudom milyenek lehetnek... illetve ahogy nézegetem nincs túl nagy felhozatal.
Köszi