Ha szimpi vagy neki szerencséd van!Olyan lessz mint a filmjeiben de ha nem akkor csak olyan lagymatag!Amugy tiszta ápolt korrekt pici lány!
Ha szimpi vagy neki szerencséd van!Olyan lessz mint a filmjeiben de ha nem akkor csak olyan lagymatag!Amugy tiszta ápolt korrekt pici lány!
Bianka (27) finomnak tűnik.... Ne tartsa magába az infot, aki tud róla vmi... ;) Vagy inkább elmegyek hozzá :D
Üdv mindenkinek valaki volt már Honey29 nél a képeit nézve nagyon bomba.
Mindig ugyanaz a csaj van több hirdetéssel rászervezve! Régi történet, ahogy meghallják az utca nevét, már sokan tudják, hogy "miről" van szó. Saját felelősségére mindenkinek. A körülmények is muatják ott, hogy mire lehet számítani.
Sziasztok! A nyíregyházi Kingát próbálta már valaki? Autóban vagy házhoz megy. Jöhet info privátban is. Köszi
Tami Valakinek vélemény??
Welcome! ..de most komolyan!? Nem értem a Nyiregyi urakat, hogy kihez tudnak Debrecenbe átjönni?? Nézem, hogy hogyan indulna hetem-holnap ugye hétfő-de a világon semmi! Ellenben Nyiregyen ez a Lisa28 nem olyan gyengét mutat és nem akarnám elpillantani, ha már itt/ott van!? Szaladt már rá valaki? Elég kifinomult képekkel halad, csak nem akarnák házhoz menni a lófahéjért..!? Szóval?
Ki a görcsről van szó? :P :P
...valami kamilla virágszállacskát suttognak. 😁
Bianka (23) valaki? :O külsőleg 10/10nek tűnik! aki volt nála ne tartsa magába!
Tina Valakinek Vélemény ??
Sziasztok.
Elég régen jártam itt és látom a fórum sem naprakész. Remélem azért tudtok nekem segíteni. A mostani étlapról melyik finomságot érdemes választani?
Köszi a segítséget.
Sziasztok az Anikóval kapcsolatban tudtok valamit?
Sziasztok!!
Tudna nekem valaki ajánlani egy csinos és ügyes hölgyet akit érdemes lenne meglátogatni???
Privátban várom a hölgyek nevét!!
Köszönöm!!Pacsi
Van valakinek tapasztalata Szonja Masszázs (31) hölggyel? Válaszokat lőre is köszönöm.
Sziasztok valaki valami infót a hölgyekről tud mondani?
Fruzsi24 Kiara22 Lola19 Anitabellini23 Lia27
Sziasztok Ketrin23 leanyzonal mar volt valaki?
Dominikáról valaki infot tud?
Abban az esetben, ha a 25-ös Dominikáról van szó, akkor Roxy25 névről találhatsz róla hiteles beszámolót is!?!? ...ha pedig nem, akkor elárulom, hogy jö dö tés lehet a látogatása. Képein ő van, nincs olyan retus, ami ferdíti a realitást. Alkat, kor és egyébb jellemzők is valósak mind. Trendi, szexis, dögös hosszú combú igazi fiatal szexista Nő! Kedves, kicsit félénk kezdés jól elrepített, konkrét fr*ncia, ott nincs kamuzás-kezezés, a vákum emberes. Vastag és ellenállhatatlan ajkak. Hyper érzékeny cicik. Jó minőségben szivesen fogadja ő is a kényeztetést. Nagyon rendben minden a lenti bejáratnál is. Kutyusban a panorámát a világörökség részévé kellene javasolni. Hibátlan. Megfelelő férfi intim higiénia megléte esetén van végig frencsájsz némi kompromiszummal...! Igényes vonzó jelenség, roppant kitsi a csalódás esélye véleményem szerint.
Sziasztok egy segítségre lenne szükségem ma még látogatnak Tinát valakinek infója róla. De elég egy felfelé vagy lefelé kéz előre is köszönöm