Legénybúcsúra keresnék lányt/lányokat
Legénybúcsúra keresnék lányt/lányokat
Április 20.- ra keresek lányokat legénybúcsura! Részletek privátva!:)
Nóra 25 vénkertbe lehetet megtalálni. Egyik törzsvendége voltam, sajnos abba hagyta vendégek fogadását. Ha valaki tud ajánlani egy olyan lányt mint ő volt megköszönném. Nem a korára gondolok hanem a hozzá állásáról, állandóan jókedve volt és mosolygot.
Tudja esetleg valaki, hogy Carmen 31 (eppen pecsen hirdet) nevu muveszno esetleg milyen felnotteknek szolo filmekben szerepelt pontosan illetve mi volt vagy mi a filmes neve?
elore is koszi:)
Helo.Bujaságangyala.nekem többször volt alkalommal vele erre.(masszázs,utánna aktus).
Szia! Nem, ö biztosan a régi Emöke! Nagyon vártam hogy visszatérjen és örülök hogy hamar rátaláltam.
Hali! Lisa 34 és Lejla 22 valakinek van infoja érdemes meglátogatni őket? Köszi.
Sziasztok! Lily rol vélemény?
Alice-nek valaki tudja az elérhetőségét?
Sziasztok!
Olyan hölgy jelentkezését várnám aki szeret fenekelni hosszan.
Infót ilyen beállítottságú hölgyről.
Köszönöm!
Sziasztok!
Tud valaki olyan hölgyet aki tudja es szereti is esetleg a nyelves csókot? Köszi a valaszokat előre is! Hölgy is írhat rám! :)
Sziasztok! ☺️
A jó múltkor hirdette magát egy fiatal csaj nicol 19 vagy 20 néven
Ő róla tud valaki valamit, tudod vele beszélni, volt nála?
Mert én többször is hívtam nem tudtam elérni folyamatosan ki sípolt.
Helló!
Ketrinnél volt már valaki?
Sziasztok!
A Szofi 22 leányzóba tényleg csörgedezik ázsiai vér is? Az adatlapján azt írja félig kínai.
Hahó! Alice elérhetőségét tudja valaki?
Tisztelettel kérdezem, a Lisa28?? Uraim? Nem szeretném elpillantani a lehetőségét a hölgyikével..
Ajánlott jó szolgáltató!
Kösz.
Szép estét. Már láttam itt a Vivi29 hölgyet!? Tud valaki valamit mondani róla?? Köszönöm.
Dorika 23-nál járt valaki? Beszámoló?