Sziasztok Mirandánál volt már valaki van tapasztalat róla ?
Sziasztok Mirandánál volt már valaki van tapasztalat róla ?
Ehhez a Tina-Sara pároshoz már régóta készülök, voltak ők Db.-ben is, csak érdekes, hogy sehol semmi infó róluk.
Kérdezd meg Tibetit, ő volt hozzájuk :)
Korábban Vivi néven hirdeto 27 ev koruli nagyon csinos lanyrol tudunk valamit ?
Sziasztok Debrecenben Csenge 23 ról tudnátok valami infot mondani elöre is köszönöm
Sziasztok..
Lilla 30 róla tud valaki bővebb információt adni?
Jöhet priviben is.
Hali...
Patiról tud valaki bővebb információt adni?
Lehet priviben is. Köszi.
Sziasztok.
Már régóta szemezek Pamela24 képeivel ráadásul amit a bemutatkozó szövegben ír a popójáról az még jobban izgatja a fantáziámat. Csak azt furcsállom, hogy egyetlen beszámolót sem találni róla! Kamu lenne?
Nem az. Én anno írtam róla Pamela21 néven. ..már nincs meg a bejegyzés, de lehet még olvastad. Tavaly nyár végi story volt. Kicsit akkor puhányabb volt mint a képeken, de nagyon flott kis csaj volt. Kicsit magasabb az apanázs, de vannak extrák szépen. Hibátlan helyen volt, egy kis luxus lakásban a ***moderálva*** street-en. Szép nagy cicikkel, igéző szemeivel magánál tartott és nem bántam meg. Igényes bevállalós a csaj.
Köszi, szerintem kipróbálom!
2× voltam nála! Erősen fr*ncia és csók központú volt velem, egy kicsit alacsony, de arányosan csinos. Szokatlan nagy cicikkel pörgött. Partner specifikus a csaj és háklis az ápoltságra. Most hallottam, hogy már más helyen van, de ha a jó az új hely is, akkor ez majdnem mindegy. Azért óvatosan, mert nem mindenkinek jött be, ahogyan jelezték felém!
Sziasztok
Tudnatok nekem ajanlani popo kedvelo lanyt?Elmenybeszamolot esetled privatba?
Szép estét mimdenkinek! Bár nekem is lenne Jázmin 21-el! Nagyon csini kis csajszinak látom,de volt már pár vakrepülésem. Ezért ha valaki már felkereste,elmondhatná véleményét. Köszönöm.
Szép Estét Urak!
Érdeklödnék Tudnátok -e ajánlani valakit a mostani felhozatalbol ? Vállaszokat elöre i köszönöm !
Anita kisasszony
Ledérről mik a tapasztalatok?
Sziasztok!
Valaki volt mar Vivienn (33) nal?
Van itt olyan hírdető aki szereti ha kutyus pózba szereti, vagy engedi ha összefogják a haját és finoman húzzák, illetve ha a fejét ráhúzod a bájdorongra?
Sziasztok! Kira 22 ről szeretnék infót
Sziasztok!
Emmáról tudtok valamit?
Kicseng a telefonja, de nem veszi fel.
Miket vállal pl.?
Üdv.
egy MT.