Valaki ismeri őket?
Valaki ismeri őket?
Eliz 20-ról tud valaki valamit? Debreceni
Sziasztok! Sziporkáról tud esetleg valaki infót miért nem hirdet? Már egy jó ideje nem találom 😣
Sziasztok, Amanda Blondinál volt már valaki? Milyen a hölgy?
Sziasztok Érdeklödnék , hogy a most hirdető csajok közül kihez érdemes menni főleg 18-35 közötti korosztály érdekelne
Sziasztok, tud valaki ajánlani 1-3 órára "búvóhelyet" Tatabányán vagy környékén. Privát üzenetben is lehet. Előre is köszi. :-)
Sziasztok!
Orhidea 39 nél már járt valaki?
Sziasztok!
Ts Jázmi 20 nál járt már valaki?
Sziasztok! Kezdőként szeretnék egy kis információt kérni az aproban hirdető Nikyről. A keresőt használtam de sok infot nem találtam róla :(
Sziasztok!
Lauráról mit lehet tudni? Nagyon szép, vagyis nekem nagyon tetszik. Kíváncsi vagyok rá. Előre is köszi.
Egyébként mennyire éri meg itt az oldalon írni neki vagy bármelyik más lányra?
Sziasztok! Tudnátok ajánlani valakit aki nagy akrobata az ágyba és akár a popot is beválalja ?KÖszi!
Üdv mindenkinek! Rebekánál nyírmadán volt már valaki? Előre is köszönöm!
Zafira (21) /most nem hirdet/ és Lara (21) van valakinek tapasztalata?
Trixi 21-ről tudnátok írni véleményt?
Köszönöm!
Sziasztok Mennék Pécsi csajhoz 1-2 napon belül maximum 35éves jöhet szóba. Kit ajálnátok privátba is jöhet az info előre is köszönöm
Hello mindenki !
tudja valaki hogy virag hova tünt egyszerüen sehol sem találom?
ha valaki tud infot írjon jöhet privátba is.
Szeva Makktársak! A sok új lányról,ha van valakinek tapasztalata,ne tartsa magába!
Sziasztok! Debrecenben tudtok olyan maszírozni jól tudó hőlgyet akinél a befejezés akár aktus is lehet. ötletek jöhetnek privátba akár hidető hölgyektől is!
Engem az Orsika és Viktória duo érdekelne. Biztos volt már vki náluk. Engem főleg a fekete hajú érdekelne. Illetve az, hogy az megegyezik-e a külön hirdető Orsika val? Előre is köszi az információt.
Ők engem is érdekelnének. Nagyon is. Telefonban viszont nem volt valami meggyőző, akivel beszéltem így most én sem erőltetem a dolgot.