Miny vagy Ruby? Nekem mindegy hogy hívják 😀
Volt azóta valaki ennél a kis bájos leányzónál?
Miny vagy Ruby? Nekem mindegy hogy hívják 😀
Volt azóta valaki ennél a kis bájos leányzónál?
Igen nagyon konkret az biztos.. 2 napja probalom en is elerni de eddig meg nem sikerult elcsipnem.
Sziasztok!
Valaki tudna írni Marichuy-ról (Kecskemét),hogy mennyire valós az adatlaphoz képest?Köszi!
Sziasztok! Lolánál volt valaki esetleg?
Miért van az, hogy kb. fél éve egyszerűen nem tudom elérni a Cleoparta Masszázst???
Nekem eddig ilyen tapasztalatom az egykori GinaDiamond-l, illetve Daniella-val volt csak. Olvastam egy-két pozitív tapasztalatot a Cleo-val kapcsolatban, de tényleg annyira jó,hogy ennyire lefoglalt????
Sziasztok, Carmen-röl tud valaki valami infot? Volt már nála valaki?
Sziasztok! Kérlek írjátok meg a tapasztalataitokat Lau41, Petra38, Amina 29,Lili30, Lili23 és Lolen21 hirdető lányokkal kapcsolatban! Köszönöm szépen előre is!
Üdv, Kiara20 nál járt már valaki?
Sziasztok! Alíz 19 -re lennék kíváncsi. Láttam sok hozzászólást ( főként pozitív ) , de nem tudom , hogy a most hirdető Alízról van e szó ? Volt nála valaki mostanában ? Franciája milyen ?
Szia! Franciája nagyon jó, nem finnyás odateszi magát. Rózsa nagyon kedvező. Arcra szép, a testén fogyás nyomok vannak. A pontosság nem az erőssége, lehet meg fog váratni. Lakás eléggé lepusztult.
Sziasztok,
Eszter19 rol valakinek velemenye? Varom az üzeneteiteket. Szép napot Nektek :)
Hali hát a farnciája nagyon is jó sok mindenre nyitot és kedvea cserfes lány én személy szerint vissza járó vendége vagyok annyira jól csinálja amit csinál persze biztos vannak más lányok lehet jobban csinálnak mindent de ez izlések és pofonok nekem ő bejött ajánlani tudom.
Sziasztok!
Hétfőtől szerdáig hirdetett Pécsen Liza 37 néven egy lány. Többször hívtam mind a 3 nap, vagy ki volt kapcsolva, vagy nem vette fel (miért hirdet ha nem elérhető?). Sikerült valakinek bejutnia hozzá? Most Sopronban látom a hirdetését.
Új csajokrol valami tapasztalat srácok?az se baj ha pozitív :)
Sziasztok.
Van egy kecskeméti lány Noémi 31. Nagyon aranyos, kicsi de mindene nagyon formás. Igaz, szilikon cicis, de semmit nem von le az összképből.
Ajánlom Nektek, de vigyázni Rá, mert kicsi és törékeny!
Sziasztok.....
Nagyon jók Rubi 40 képei...Volt már valaki nála?
Tud valaki információt adni róla???
Jöhet privátban is.
Remélem nem törlik ki..............
Helló. Kiara20-nál volt már valaki? Milyen megbízható a csaj? Nagyon ajánlottam magát a félórában is,csak menjek. Kicsi fura volt.
Nyíregyházán van a Kiara20. :-) bocsi
Kit ajánlatok Szombathelyen? Vivinél vagy Kirusnál volt már valaki?
Egy kérdés azokhoz a makktársakhoz akik anno látogatták Debrecenben a Nilyt és most voltak már Seherezádénál ( Sziasztok!
Várlak titeket a városban ingyenes parkolással.
Túlfűtött erotikával, jó hangulattal, diszkrét, tiszta otthonomban várlak titeket....Seherezádé (28) - Debrecen