Sziasztok...Rubi40-ről semmi infó nincs, ezek szerint senki nem volt nála???? Pedig a képei nagyon jók.
Alexa 30-ról ( szőke) tud valaki infót??? Jöhetnek privátban is.
Remélem ezt nem törlik mint tegnap.............
Sziasztok...Rubi40-ről semmi infó nincs, ezek szerint senki nem volt nála???? Pedig a képei nagyon jók.
Alexa 30-ról ( szőke) tud valaki infót??? Jöhetnek privátban is.
Remélem ezt nem törlik mint tegnap.............
Sziasztok...
Tud valaki infót adni Alexa 30 és Rubi 40-ről???
Mindkettő nagyon jó a képen.Már harmadszor irok de mindig törlik.
Hőszinte választ szeretnél én meg mondom!Vivi27 voltam a múlt héten 2 szer egymás utáni napon.Igaz,hogy csakis masszírozást kértem mert másra nem tartok igényt.Ez kapcsolatban meg érte az árát még kicsit keveseltem is a 20 ast a lány normális nem is csúnya és csodákra kép mert 1.5 hónapig fályt a vállam amit Pesten a Thai masszáz szalonba se tudta rendbe hozni a nőci de ő igen!Szóval ha ez érdekel minden pénzt meg ér!Én ha lehetne max 2 naponta 1 vagy 2 órára be fizetnék.De ha a más szolgáltatás iránt érdeklődnél az kapcsolatban nem tudok infót mondani mert azért én egy nőnek se fizetnék igaz hogy vannak igencsak szemre való menyecskék de én tisztelem és szeretem a nőket és ez egy kicsit megalázó mind a 2 nem számára.De kinek hogy ez is igaz!!!De ha érdekel szerintem ha el mész meg tudod!
Sziasztok? Krisztina26 nál volt valaki? Ha igen tapasztalat? Köszi
Sziasztok. Debrecen/Hajdúszoboszló környéken tűnt fel mostanában egy Rubi 22 nevű lány. Valaki volt esetleg mar nala? Képpel hirdet es eleg szépnek tűnik. Egyébként két hirdetés is can ezen a néven egy szőke es egy bárba hajú csajjal de szerintem ugyanaz. A tel. szam mindenesetre más. Valakinek tapasztalt? Köszi
Sziasztok....
Popósexre keresnék kellemes hölgyet.
Tud valaki ajánlani??Akár privátban is...Köszi....
Sziasztok,
masszírozós Anett 40-nél volt valaki mostanában?
Jó választás?
Szép estét nektek!
Üdv.Letti hirdetöröl valakinek lenne véleménye?kérem ossza meg velem köszönöm
A jerevánon ki "rendel" most?
Letti nevű szolgáltatorol tudna valaki beszámolni!volt nála valaki?kérem irja le tapasztalatát köszönöm
Hello!
Nina 34 és Cicis Niila-ról van valakinek infója? Előre is köszi.
sziasztok
A nyírteleki Szilviről tudtok vmit? Befejezte a munkat vagy elköltözött?
köszönöm
Üdv!
Lettiről (21) és Zoéról (35) van valakinek infója?
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Ismertek olyan lányt, aki bevállal extrémeb, sőt bizarab dolgokat is? Kor és külső nem számít. Nagyon extrém dolgokra gondoljatok. Előre is köszönöm a segítséget. Sziasztok
Helló!
Most költöztem a Nagyerdő környékére, és azt szeretném kérdezni tőletek, hogy úgy halottam itt a Klinika - Nagyerdő környékén vannak "utcai harcosok". Tudjátok hogy tényleg vannak itt a környéken ? Ha igen akkor pontosan hol és mikor? Remélem tudtok segíteni, óriási segítség lenne. Kösz mindenkinek.
Sziasztok! Alízról valaki tudna nekem infót írni? Vagy kit ajánlanátok fiatal lányt? Akáp privátba is megköszönöm a választ!
Helló. Nikol 23 Nyíregyházán valakinek valami infó a csajról? Vagy szeretnék kérni nagy cicis nagy popsis csajokról ajánlást.De csak Nyíregyházán elérhetőket és nem aranyásókat. :-D
Sziasztok!
Dorinánál járt valaki?
Privibe is jöhet.
Köszönöm!
Szasztok.
Bella 19 -el van valakinek tapasztalata?
Előre is köszi.
Heeey mindenki 2 csaj ról kérdeznék??..
Dyna miért ad fel hirdetést ha nincs kint h mikor érhető el és soha nem vette még fel a telefont és ha már itt tartunk valami kis beszámolót kérnék róla!
A másik csaj apró hirdetés közt sofy!...
Ki mit tud róla?