Üdv!
Olyan lányokat keresek, akikről sokan mondják, hogy ajánlottak, és jól leinfózhatóak itt a fórumon. Eddig ezeket találtam ilyennek: Niki 31, Anett 21, Crystal 25, Anitabellini 22, Jessyka 22. Vannak még ilyenek ezeken kívül Debrecenben?
Üdv!
Olyan lányokat keresek, akikről sokan mondják, hogy ajánlottak, és jól leinfózhatóak itt a fórumon. Eddig ezeket találtam ilyennek: Niki 31, Anett 21, Crystal 25, Anitabellini 22, Jessyka 22. Vannak még ilyenek ezeken kívül Debrecenben?
Sziasztok! Valakinek nincs friss infója Szilviről!? Itt tudom feltenni kérdésemet. Köszönet!
Sziasztok.Melindáról kérnék véleményt ha valaki volt már nála.Köszi előre is.
ÜDV!
Sziasztok!
Tudtok Fehérváron olyan hölgyről, aki teljes testes csúszkamasszázst csinál, és jól? Úgy értem, hogy az egész testével csinálja, mint anno Rebeka Masszázs.
Kira 20-nál volt már valaki? Teljesen új lány, és ígér mindent. az ilyeneknél általában megszólal a vészcsengő, és elkerülöm őket. Bárkinek bármi tapasztalata?
Anett masszvilagnal volt mar valaki van valakinek valami tapasztalata? Amit ir magadrol az beindiotta a fantaziam csak sok esetben amjt irnak annak a fel se igaz.. ezert fogadnek minden infot.
Vagy ha tudtok ajanlani olyan lanyt aki jol massziroz es meg hancurra is szolgal azt is szivesen fogadom!
Nem, a Vivi egy nagyon magas csaj.....
Sziasztok, győrben tudtok ajánlani olyan lámyokat akivel hármasba is lehet? Köszi előre is :)
Dior arcra is olyan szexi mint testre?
Lehet valakinek infója Korina 21-ről?
Az alapárat elmondja telefonban, de semmi egyebet, csak személyesen ad felvilágosítást. Most így menjek el hozzá, félig vakon?
Lana 26 lehet róla valamit tudni , el lehet érni még idén?
Szép estét kanizsai urak! Jövő héten Kanizsán leszek és Virginiát kinéztem magamnak. Kaphatok egy kis infót róla? Akár Pr-ben is jöhet! Köszönöm!
Sziasztok Grétivel volt e valaki mostanában Nagykállóban hirdet. Többször hívtam abból egyszer vette fel mikor hívtam akkor Pócspetriben rendelt :) valaki valamit tud szivesen meghallgatom :)
A ***moderálva*** pécsi Rebekáról (+36306108...) van valakinek infója?
Megint tűnnek el e hozzászólásaim. Na akkor mégegyszer:
Korina 21-ről valakinek van infója? Telefonban elmondja az alapot de semmi egyebet, minden mást csak személyesen, de akkor most vakon menjek hozzá?
Anett masszvilagnal volt mar valaki van valakinek valami tapasztalata? Amit ir magadrol az beindiotta a fantaziam csak sok esetben amjt irnak annak a fel se igaz.. ezert fogadnek minden infot.
Vagy ha tudtok ajanlani olyan lanyt aki jol massziroz es meg hancurra is szolgal azt is szivesen fogadom
Vagy ha tudtok ajanlani olyan lanyt aki jol massziroz es meg hancurra is szolgal azt is szivesen fogadom
Anett masszasvilagnal volt mar valaki? Erdekelne a velemenye.
Szevasztok!
Kit ajánlotok most fehérvárról? Extra igényem nincs, csak hogy ápolt legyen a hölgy és korrekt. Elōre is kössz ha veszi valaki a fáradtságot hogy válaszoljon ;)