Valakinek esetleg infója Virág22, vagy Rita 22-ről?
Valakinek esetleg infója Virág22, vagy Rita 22-ről?
Hello!
Tud valaki infot a pécsi apróban hirdető hölgyről, akinek a neve csak egy pont ?
a hirdetés szövege:
"Ha kikapcsolódásra vágysz, szeretnéd jól érezni magad, hívj a hét minden napján reggel 8-22 óráig. Helyem nincs, de kocsiban vagy nálad szívesen találkoznék veled. Kérlek számkijelzéssel hívj! Sms-re nem válaszolok! Kizárólag Pécs területén! " -
Köszi!
Sziasztok urak! Olyan kérdéssel fordulnék felétek hogy Anna 22 szőke lányról van valakinek tapasztalata?
Köszönöm
Sziasztok Naomihoz 26 szeretnék elmenni valakinek infó tapasztalat előre is köszi :)
Hajninal járt valaki, képi alapján eléggé meggyőző?!
Grétivel24 kapcsolatban érdeklődnek aki Nagykállóban hirdetett. Egyszer tudtam elérni akkor mondta Pócspetriben dolgozik az apróban volt hátul hirdetése :) előre köszönök minden infót :)
Szevasztok!
Kit ajánlotok most fehérvárról? Extra igényem nincs, csak hogy ápolt legyen a hölgy és korrekt. Elōre is kössz ha veszi valaki a fáradtságot hogy válaszoljon ;)
Anett masszasvilagnal volt mar valaki? Erdekelne a velemenye.
Anett masszvilagnal volt mar valaki van valakinek valami tapasztalata? Amit ir magadrol az beindiotta a fantaziam csak sok esetben amjt irnak annak a fel se igaz.. ezert fogadnek minden infot.
Vagy ha tudtok ajanlani olyan lanyt aki jol massziroz es meg hancurra is szolgal azt is szivesen fogadom
Anett masszvilagnal volt mar valaki van valakinek valami tapasztalata? Amit ir magadrol az beindiotta a fantaziam csak sok esetben amjt irnak annak a fel se igaz.. ezert fogadnek minden infot.
Vagy ha tudtok ajanlani olyan lanyt aki jol massziroz es meg hancurra is szolgal azt is szivesen fogadom
Megint tűnnek el e hozzászólásaim. Na akkor mégegyszer:
Korina 21-ről valakinek van infója? Telefonban elmondja az alapot de semmi egyebet, minden mást csak személyesen, de akkor most vakon menjek hozzá?
A ***moderálva*** pécsi Rebekáról (+36306108...) van valakinek infója?
Sziasztok Grétivel volt e valaki mostanában Nagykállóban hirdet. Többször hívtam abból egyszer vette fel mikor hívtam akkor Pócspetriben rendelt :) valaki valamit tud szivesen meghallgatom :)
Szép estét kanizsai urak! Jövő héten Kanizsán leszek és Virginiát kinéztem magamnak. Kaphatok egy kis infót róla? Akár Pr-ben is jöhet! Köszönöm!
Lana 26 lehet róla valamit tudni , el lehet érni még idén?
Lehet valakinek infója Korina 21-ről?
Az alapárat elmondja telefonban, de semmi egyebet, csak személyesen ad felvilágosítást. Most így menjek el hozzá, félig vakon?
Dior arcra is olyan szexi mint testre?
Sziasztok, győrben tudtok ajánlani olyan lámyokat akivel hármasba is lehet? Köszi előre is :)
Nem, a Vivi egy nagyon magas csaj.....
Vagy ha tudtok ajanlani olyan lanyt aki jol massziroz es meg hancurra is szolgal azt is szivesen fogadom!