Kira 20-nál volt már valaki? Teljesen új lány, és ígér mindent. az ilyeneknél általában megszólal a vészcsengő, és elkerülöm őket. Bárkinek bármi tapasztalata?
Kira 20-nál volt már valaki? Teljesen új lány, és ígér mindent. az ilyeneknél általában megszólal a vészcsengő, és elkerülöm őket. Bárkinek bármi tapasztalata?
Sziasztok!
Tudtok Fehérváron olyan hölgyről, aki teljes testes csúszkamasszázst csinál, és jól? Úgy értem, hogy az egész testével csinálja, mint anno Rebeka Masszázs.
ÜDV!
Olyan lányokat keresek, akikről sokan mondják, hogy ajánlottak, és jól leinfózhatóak itt a fórumon. Eddig ezeket találtam ilyennek: Niki 31, Anett 21, Crystal 25, Anitabellini 22, Jessyka 22. Vannak még ilyenek ezeken kívül Debrecenben?
Sziasztok.Melindáról kérnék véleményt ha valaki volt már nála.Köszi előre is.
Sziasztok! Valakinek nincs friss infója Szilviről!? Itt tudom feltenni kérdésemet. Köszönet!
Üdv!
Olyan lányokat keresek, akikről sokan mondják, hogy ajánlottak, és jól leinfózhatóak itt a fórumon. Eddig ezeket találtam ilyennek: Niki 31, Anett 21, Crystal 25, Anitabellini 22, Jessyka 22. Vannak még ilyenek ezeken kívül Debrecenben?
Üdv!
Olyan lányokat keresek, akik a legtöbb komment alapján érdemes szolgáltatók. Eddig a következőket találtam: Niki 31, Anitabellini 22, Crystal 25, Anett 21, Jessyka 21. Már golyózik a szemem a sok kereséstől, ezért ha valaki tud még ilyeneket, legyen kedves említse meg, köszönöm.
Kit ajánlanátok masszázsra, aki fiatal, csinos, szép arcú? A képek alapján Kamilla (23) szimpatikusnak tűnik, de sajnos arckitakarással hirdet,és itt sem találtam semmit róla. Járt már nála valaki? Illetve Annabell néven szokott még néha felbukkanni egy fiatal csaj, akinek a hirdetésével szemezgettem párszor, de róla sincs még beszámoló.
Sziasztok.Szombathelyről tudtok valakit ajánlani?
Sziasztok....valakinek van valami infoja Kamilla 23 masszőz leányzóról??:)megköszönném:)jöhet prívibe is ......
Hello!
Tud valaki infot a pécsi apróban hirdető hölgyről, akinek a neve csak egy pont ?
a hirdetés szövege:
"Ha kikapcsolódásra vágysz, szeretnéd jól érezni magad, hívj a hét minden napján reggel 8-22 óráig. Helyem nincs, de kocsiban vagy nálad szívesen találkoznék veled. Kérlek számkijelzéssel hívj! Sms-re nem válaszolok! Kizárólag Pécs területén! " -
Köszi!
Melyik Viviennél????????????
A hosszúhetényi Szamial van valakinek tapasztalata?
Valaki nem tudja, hogy mi lett a Kira 18 nevű művésznővel aki a Szimike nevű lánnyal kooperált a vasváry pista utcán? Nyáron elég aktív volt azóta semmi hír :(
Urak!
Viviennél volt már valaki?
Sziasztok.Rubi40ről van valakinek valami használható infoja?köszi
Üdv!
Lola 36 eltünt valaki tud valamit róla. Azt tudom, hogy új címen rendel, de többet nem.
Kis kíváncsi. Neked volna gusztusod hozzá?
Pálma masszázsnál nem jártál véletlen?
Kedves férfitársaim lenne egy kérdésem? az Emese néven hírdető hölgynél járt már valaki? Jó menő csaj lehet ha egy hírdetö oldalon 3 szor felteszi magát. Csak olyan alultáplált szegény. azért is izgatott fel. Imádom a csontos husit. elöre is köszi.