A Carmennel én is így vagyok! Beszéltem már vele nem rossz az étlap. De hirdetett ő régen más néven is,csak arra nem emlékszem,hogy mi volt. Akkor nem igazán ajánlották. Nekem a vonzalom benne,hogy római lány.
A Carmennel én is így vagyok! Beszéltem már vele nem rossz az étlap. De hirdetett ő régen más néven is,csak arra nem emlékszem,hogy mi volt. Akkor nem igazán ajánlották. Nekem a vonzalom benne,hogy római lány.
Kendra!
Sziasztok!
Érdekelne,hogy volt már valaki pécsen Kendránál?
Mik a tapasztalatok,tényleg úgy néz ki mint a képeken?
Sziasztok. Nyíregyháza Lara 45 nél járt már valaki? Mit lehet róla tudni? Köszönöm
Sziasztok! Stadion környékén kik rendelnek? Köszönöm
Én régen voltam hozzá, kedves aranyos nő volt... képei lehetnének hűebb is a valósághoz, semmi nyafogás nem volt részéről, szolgáltatása átlagos, lehuzás nincs! :)
Üdv! Érdeklődnék hogy Fanni(20) ról lenne valakinek véleménye?
Sziasztok Pécsen hirdető Szandra 41 nél volt már valaki, tapasztalatok?
Szerintem tuti szolgáltató. +10 év. Érezni hogy tapasztalt, meg rutinos. Kedves aranyos, cuki.
Barbi 26
Valakinek valami személyes tapasztalat esetleg?
Akár privátban is.
Köszönöm!
Sziasztok! Ts Barbierol valakinek tapasztalat? Privátban. Köszönöm
aki most Debrecenben hirdet?
Igen, aki most Debrecenben hírdet.
Udv. Szandi 20-rol valakinek valami infoja esetleg? Azt mar tudom hogy abban a feszekben van ahol kis helyen sok ember is elfer. A telojat nem ő kezeli hanem a madam. Hirdeti a popsit is. Valami info? Korrekt? Nem ora nezos? Nem atveros? Valaszokat elore is koszi.
Sziasztok! Egy kis infót szeretnék kérni Csilla 37-ről anno Szofival rendelt egy lakásban a Sinai Miklós utcán.
Sziasztok!
Debreceni Lénuska29 igazán bőbeszédű az adatlapján.
Kíváncsi lennék személyes tapasztalatra, a leírtak illetve a képek fedik-e a valóságot?
Válasz akár privátban is 😉
Ha szereted a teltebb hölgyeket nyugodtan mehetsz hozzá!
Fekete hölgynél volt valaki? :) szivesen kiprobálnám, de a telot nemveszi fel sose, tapasztalat esetleg?
Valaki volt mostanában kanizsai lányoknál? Hova érdemes menni vagy senki nem jár lányok hoz vagy senki nem ír semmit?
Sziasztok zalaegerszegen a néger hölgynél volt már valaki tapasztalat esetleg? Koszi a válaszokat
Sziasztok! Csak puncinyalásra keresek hölgyet Tatabányán. Válaszát mindenkinek előre is köszönöm. További szép napot kivánok!