Banner ! Napsugár engem is érdekelne ha kaphatnék pár informáciot megköszönném !
Banner ! Napsugár engem is érdekelne ha kaphatnék pár informáciot megköszönném !
Tisztelt Makktársak!
Hosszabb kihagyás után az elmúlt fél évben meglátogattam néhány művésznőt. Okulásotokra megosztom élményeimet.
Kezdjük a jókkal:
• M*lytorkos Tina (35, jelenleg szabadságon)
Csak csatlakozni tudok az előttem jókat szólókhoz. Profi sz*lg*ltató, de szívvel csinálja. Nyelves csókot is kaptam! Természetesen a legendás DT is bevetésre került. Hozzá finom, gazella test. Most is kicsordul – na mi is? – amikor a pucsítására gondolok. Találka után fél órával összefutunk az utcán. Mint országos régi barátnak meséli, hogy közben megvolt már a következő SOS fr*ncia is. Megígérem, hogy megyek hozzá újra. Sajnos ez még nem teljesült, pedig tényleg jó volt vele. Az újabb versenyzők utáni kíváncsiság erősebb, mint a józan ész...
• Gabi (28)
Elvben tiltólistán lenne, mivel nálam a felturbózott műmell kizáró indok. (Egy természetesen lógó kicsi mell sokkal jobban vonz. Főleg, ha a számba lóg.) A képekről lejövő kedvessége viszont meggyőzött. Nem is bántam meg, az életben is az. Csókot itt is kaptam. (Nekem fontos!) A tetkók dögösek és a szilikon-cicivel is megbarátkoztam valamelyest. Külön pikantériája a helyszínnek, hogy a tetthely fölött egy valláskárosult brigád központja található. (2014. nyári állapot.) Fornikáció után lehet járulni pönitenciára! (Én kihagytam ezt a sz*lg*ltatást. Jut is pokolra a f*rkam...)
Most pedig jöjjenek a rosszak:
• Tina (22, nem azonos a most látható két 70-es (telefonszám, nem életkor :-)) Tinával, sem pedig M*lytorkos kolleginával. Már nem, vagy másutt r*nd*l.)
A kedves hölgy fél órát megvárat, majd kikukkol a lépcsőházi üvegajtón. Rövid hezitálás után közli, hogy hirtelen dolga akadt. (Mondhatott volna váratlan csőtörést is, de az egy másik történet...) Na, erről ennyit.
• Nicol (30, korábban Roberta néven, fehér ágyakon.)
Rövid leszek, többet ő sem érdemel: Luxus helyszín, ehhez passzoló unott fölényeskedés. Hozzá TP és leh*zás. Jó szívvel nem tudom ajánlani.
• Lotty (21, korábban Niki, jelenleg Fehérváron vendégszerepel Lara művésznéven.)
Ez volt életem legrosszabb e-tárgyú élménye. Mivel még mindig viszket a tenyerem, ha visszagondolok rá – terápiás célzattal – kicsit részletesebb leszek. Kezdésként a hölgy elirányít a Plázához, szerinte az szomszédos a Földes G. u. – Tihanyi Á. u. kereszteződéssel. (kb. fél km...) A dög nagy panelházban elfelejti kinyitni az ajtót, hadd kóvályogjak egy kicsit itt is. Végül nagy kegyesen bebocsájt, majd nekem szegezi a kérdést, miszerint ittam-e? (Egy kortyot sem.) Utána leb*sz, hogy képzelem, hogy a táskám az előszoba asztalra óhajtom tenni. Közben a lábtörlőt igazgatja utánam. Benn a tetthelyen újabb leb*szás, mivel szerinte az ágy rossz oldalára feküdtem. Na ilyen kezdés után el lehet képzelni a folytatást. A sz*pási technika furcsa, mondhatnám idegesítő. Mint mikor egy patkányt visznek undorral a farkánál fogva. Naná, hogy Rezső (a félszemű) alulmúlja önmagát. A d*gásig el sem jutunk. Mondom, kezdésként tán kellett volna egy kis összebújás. Válasz: ez nem része a sz*lg*ltatásnak. Nó komment. Távozáskor újabb lábtörlő-igazítás. Hogy a népdallal szóljak: csak az jöjjön Lottykához, aki ilyet szeret...
Az utóbbinál kellemesebb paráználkodást mindenkinek:
MackElek
Van.
Hát gabiii ez már tényleg pofátlan lehuzás:-(:-/
Wheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ez a kemény..... :D :D :D :D :D
MILFHUNTER · Tag · hogyan lehet dominázni egy WC-ben? :D
Lajta u.?
Sziasztok Vanessza 22 esetleg valami info valakinek ? Megköszönném elöre is !
hivtam mirabella 26 müvésznöt 3 ra megdeszéltük a találkát 3 kor már nem vette fel a telefont 15 dik hivásra sem 10 perc mulva megjelent két hasonszörü lánnyal és elballagtak a pláza felé ! Végignéztem a kocsibol a vonulásukat ! Azt hiszem igy jártam jol !!! No komment !
Tina 35 nekem még soha nem okozott csalódást...
szia
Jenny 25-re gondoltál?
Sziaztok! Holnap Győrben leszek 1 éjszakát és nem szeretnék zsákbamacskát. Tudtok ajánlani valami tuti fiatal csajt valamint egy milf kategóriát is? Köszi!
sallas · Újonc · Sziasztok Napsugárról valakinek tapasztalata?priviben is jöhet!
weaner · Újonc · Tegnap voltam először Jenny 23 és én vagyok nyűgözve vele !!
A gyönyörű, karcsú, fiatal lány. Ő nagyon jól beszél angolul, alakul,
és nem ő a m*nkát a készség és az öröm! Én látogat ismét az biztos hamarosan!
Érdeklődnék,hogy Lola 23 nevű művésznő debrecenben,és Amanda 23 győrben hogy tud egyszerre dolgozni,ha a képek alapján egy és ugyanaz a néni??
Kérdés hogy azok a beszámolók mennyire hitelesek... Ittvan például Claudia,aki már 15 éve 30-nak hirdeti magát,és egy szóval sem említi senki,hogy ejnye...
Sziasztok
A minap volt lehetőségem elmenni Roxyhoz. A képek teljes mértékben fedik a valóságot (vékony, fiatal csajszi(tényleg annyi a kora) :), formás fenékkel ). Nagyon kedves, kezdeményező, szószátyár csaj :). Mindenkinek merem ajánlani.
Sziasztok!
A hétvégét Győren töltöm egy,jó barátommal!
Szeretnénk kellemesen,mi több tartalmasan,eltölteni
ezt a hétvégét!Nem akarunk mellélőni,30-60 ig MEGBÍZHATÓT keresünk!
Aki ,nem nyafog,nincs időzavarban,nincs ide menj,odamenj,itt vagyok,ott vagyok
a" Zs"mihamarabb,utána tünés!Szóval nem akarok,rókalyukba lépni!
Segítségeteket kérem,akár privát üzenetben is,esetleg 2 jó barátnő is ha megfelel,
két 40es pasas!Debrecenben szívesen viszonzom az infókat!
Előre is köszönöm!A"P*NCI" LEGYEN VELETEK!
Rózsa jó.Hatalmas mellei vannak és kiváló a technikája.
Drága Makktársak!!!
van egy külön oldal, ahol beszámolók-at lehet írni, olvasni a lányokról.
Használjátok légyszí, én azt szoktam böngészgetni :)