Én úgy gondolom,hogy nem jön be ez senkinek se van látod aki az ilyen hölgyeket is álomnőnek állítja be és ha beírod róluk a frankot jön a moderálás..de tudjuk jól,hogy az ilyeneket nem a valódi vendégek istenitik!
Én úgy gondolom,hogy nem jön be ez senkinek se van látod aki az ilyen hölgyeket is álomnőnek állítja be és ha beírod róluk a frankot jön a moderálás..de tudjuk jól,hogy az ilyeneket nem a valódi vendégek istenitik!
Azért azt nehezen magyarázod meg nekem, hogy valakinek bejön az, hogy a csajszi állandóan az óráját nézi, siettet vagy láthatóan unja az egészet...
Sz*rul van az egész itt megcsinálva..Az is elég tr*,hogy a hírdetők le tilthatják magukról a véleményezést,mert az lenne az igazi beszámoló...itt fórumon eleve elég körülményes..Az íp címeket meg nagy kár,hogy nem ellenőrzik (persze az se lenne 100% megoldás az önmagasztolásra de csak ki-ki bukna ez az) .Ez a oldal piszkosul hírdető centrikus.
Figyelj,most megint szentségtörő dolgot mondok,de nem baj,én nem fogok bájologni,
csak kimondom,amit gondolok... Ez a fórum a hirdetőké ...
Nagy arányban az érdekek diktálnak... Ez a véleményem...
Attól még sokan leírják a frankót,de nem lehet nem észrevenni,amit...
És amíg nem lesz rend,azaz a hirdetők álnéven való írogatása nem szűnik meg
végleg,addig a fórum hitelét joggal kérdőjelezik meg... Ennyi tömören...
Nekem az sem pozitív,ha egy hirdető "jelen van" a fórumban...
A férfiak dícsérjenek,avagy ne,és ne a hirdetők... Ezzel is csak önmagát
minősíti ( legalábbis az én szememben )... Persze,ez sokaknak nem fog
tetszeni,gondolom,mert úgyis csak az él ezekkel az eszközökkel,aki a
sz*lg*lt*t*sával nem tud érvényesülni... Szerintem ez szánalmas...
Le is zártam részemről,ez a személyes véleményem...
Mindenki a saját kárán tanul...Persze kinek a pap kinek a papné..Attól,hogy nekem xy bejővős lehet másnak nem jó,de mivel ez a fórum azért van,hogy megosszuk az sajátélményeinket stb így nem bírom felfogni,miért kell mindent rögtön jelengetni.Lehet azt írom marisról,hogy rossz és mégis úgy mennek hozzá,mintha ingyen lenne...csak ha már van ez a lehetőség akkor hagy írjam meg..de úgy tűnik felesges,mert rögtön jelentik.
Én itt semmin sem csodálkozok... :)
Aki el akar valakihez menni,az el is megy...
Aki meg csak kérdez,az meg nem azért fog,mert egy ismeretlen a fórumba jót,vagy rosszat
írt róla... Szerintem...
Hihetlen!Írjon többet ide vagy jót vagy rosszat akinek 2anyja van...a Madamok és st**gók állandó készenlétbe állnak itt ez már egyértelmű!
Én járok egyideje itt a városba is lányozni,de a fórumra csak most fanyalodtam rá...bár jómagam nem érdekem senkit leh*zni se isteniteni,de igenis ha valaki nem jó és többen ezt állítják róla akkor csak van valóságalapja...Csak ilyenkor a hírdetők és m*nk*adók feje hirtelen betörik és jön a lázadás meg,hogy valótlant állítunk...
Ne keresd itt az igazságot... Mit gondolsz,miért nem írnak inkább semmit...
Ki akar itt feleslegesen vitatkozni ki tudja,hogy kivel...
Hasonszőrű itt max. a hasonszőrűt érti meg...
Meg úgyis mindenki csakis a saját kárán tanul...
A jót sem "hiszik el",meg a "rosszat sem"... De akkor miért kérdeznek ???
Akkor mi értelme ennek az egésznek ???
Nem véletlen,hogy szinte csak aznap regisztrált 1-2 hsz -os emberek írnak "beszámolókat"...
Azért,mert a valódi vendégeket nem érdekli ez az egész...
Meg nem vagyunk egyformák,vannak,akiknek jó az a nő,meg sz*lg*lt*tás,ami a másiknak
meg nem,aztán ennyi... Mondom,ízlések,meg a többi...
Ezt is most miért is írtam ??? Úgysem érdekel senkit sem a véleményem... :)
Az enyémet is moderálták,dehogy miért az örök rejtély marad!
Nem értem,hogy ha valakinek nem megfelelő egy sz*lg*ltato azt miért nem írhatom meg,hogy a p**zemért sz*r minőséget kapok!Lehet valakinek megfelel így de akinek nem az hagy tegye már szóvá!Legyen szó bármelyik virágszálról itt!Lilliről vagy 3an is írtuk,hogy nem éppen minőségi aztán hopp hírtelen valaki jön és védi.Kérem nem érdekes ez?Gondolom a m*nk*lató felszól a lányok érdekei védelmébe.:) Na ezt tessék gyorsan moderálásra küldeni.:)
Hello! Korin@ról nem tud valaki?? Nem látom a hirdetését... :( Csak jót olvastam róla, szívesen meglátogatnám :)
stefy újra a putriban...?!!!
Heni32 érdekelne ha tud valaki segitteni ?
Léna 21 aranyos kedves szép a lakás !
Stefy nagyon kedves szép jo szolgáltato ! Nagy a sár a lako kocsi elött !
Szerintem jogos a reklamácio hisz valottlant állitanak és jogosan védik meg magukat a lányok.mert akki volt a két hölgynél az tudja h tiszta lakásban fogadják a vendégeket és ö maguk is tiszták és higénikusak!!én már volttam náluk és ezért semm érttek egyet ezekel a ki irásokal mert nem fedi a valoságott!!
Rózsa kiváló, igaz nem 20 éves, de amit kérsz maradéktalanúl teljsíti. Sajnos már az is nagy szó. Nem tudom mi van itt a városban, de a sz*lg*lt*tások színvonala az utobbi időben kritikán alluli.
Rózsát nem ismerem, de az Angyalkát felejtsd el.F*gatlan és inkább 54 (lehet hogy több). A helyszín 10/3.
Sziasztok ma voltam Gloriánál,hát a képek nem fedik a valóságot,eléggé retusáltak,a kora is kérdőjeles erősen.Azt nem értem akkor minek a képgarancia????