***Kérjük az önreklám és egymás lejáratásának mellőzését !*** (Jázmin, Samanta)
Sziasztok!
Sokat olvasgattam itt az irásaitokat és úgy gondoltam "tollat ragadok", regisztrálok és megosztom eddigi élményeimet és tapasztalataimat veletek. jártam jó pár lánynál Győrben és először a legpozitivabbakat és legnegatívabbakat élményeket írom le.
POZITÍV
A kedvenc :Jázmin 29
Telefonban kedves, pontosan talyékoztat.
Egy fekete fehérneműben és extra magas magassakuban fogadott csorgott a nyálam. Feszes nagy formás szilikon cici -( bár ha.nem mondja lehet észre sem veszem, hogy szilikon mert nagyon passzol az alkatához) 1 óra : profimassz, jól lovagol, de haturól a legjobb :) francia csillagos ötös bőnyálas.... végig kedves volt erdeklődő beszédes jó fej.
Tisztaság volt. Zuhanykabin tiszta nem penészes mint jó pár szolgáltatónál.
Biztosan vissza térek!
Negatív
Shanell
Nem teccet, kifordultam büdös volt biztos nem szelőztettnek és már belépéskor futószalag érzés. Nem tudom a programrja milyen lehet de ezek után nem is érdekelt udvariasan távoztam.
Lana
Elmentem mert dicsérték. Furdalt a kíváncsiság. Itt nem tudok hosszában írni sajnos a képek szerintem túlságosan retusaltak a valósághoz képest csalódás. Maradtam egy fél órát. unott volt végig gépies volt nekem az egész. zuhi majd távozás
Zita27
Ezt azért írom mert aki a biztonságos szex híve szerintem ne menjen hozzá. telefonon beszéltünk érdeklődtem a lehetőségek iránt és egy közeli ismerős makktárs ( nála a második alkalom után megkerdezte tőle hogy szeretné e iígy...)érdekes figyelmeztetése után feltettem egy kérdést és a válasz hát bizarr volt. természetesen nem mentem el hozzá.
Pozitív
Szamanta21
Igazak a hírek egy igazi porrrrrrszíívó... :) NFVSZ végre egy nem finnyás belevaló bögyös igazi r....i......b.....i jó értelemben. Tiszta lakás bár már jártam benne egy másik hölgynél és akkor is tiszta volt rendezett. dögös ruhában fogadott. Jól lehet gyomoszölni jól bírja minden pózban.
A többit később....
Ajánlásokat szívesen várok akár priviben is ( csak tiszta magyar, hölgyek érdekelnek.) előre is köszönöm