Sziasztok!
Kitti masszőznél volt már valaki Debrecenben?
Vélemény?
Sziasztok!
Kitti masszőznél volt már valaki Debrecenben?
Vélemény?
Sziasztok.Szombathelyen erotikus masszázst válalok.Elsősorban
Hölgyeknek,de akár uraknak is.
Privátban megbeszélhetjük.
Köszi
Mit tudd a Kriszti amit más csaj nem?
Tán nem szerelmetes lett valaki?
:D
Sziasztok !
Azt akartam kérdezni hogy tud e itt valaki egy olyan Budapesten ( lehetőleg a budai oldalon ) található thai masszázs szalonról ahol vállalnak extrát ?
Privátba is jöhet a válasz és előre kösz !
Sziasztok! Debrecenben hozzáértő lingam masszőz?
Ő nagyon jó, legalábbis nekem mindig nagyon bejött ahogy csinálja: Üdvözöllek oldalamon, az érzékiség, erotika világában. Ha felkeltettem érdeklődésed keress bizalommal.💋
Bluelle Masszázs (44) - Debrecen
Sziasztok!
Debrecen kellemes hangulatú kis masszázs kuckómban továbbra is várok kedves régi és új vevdégeim hívását. Általános nyitva tartás hétk. 08.30 - 15.00 ig. Bővebben telefonon illetve Debrecen Victoria Masszázs oldalon . Köszönöm szépen hogy elolvastad.pusy
Sziasztok!
Györben lévő Emma nevű masszőrről van valakinek véleménye?
Érdemes felkeresni?
Mit vállal a hölgy?
Mi a személyes tapasztalat?
Üdv. Én az Emöke masszőrt keresem Répce úton volt idősebb nö. Nem tudsz infót róla? Líviának is mondták .
Emmáról Győrben valami infó valakinek!?
Helló! Diana (32) Szombathelyi masszőr hölgyről van valakinek infója! Akár üzenetben is válaszolhattok!
Megéri? Vagy irónia volt?
Győr Rebeka 29. Vélemény?
Elhívtam szasza masszázst hozzám egy kedves ember lépetbe az ajtomon. Kértem tőle a maszérzást és egy kellemes együttlétet. Odafigyel mindenre, az igényem szerint csinált mindent. Nagyon higiénikus, és olyan közvetlen mint már régóta ismernénk egymást.Ajánlani tudom mindenkinek.
Sopronban érhető el a szasza masszázs