az ja, cshszlovák melegítőgatyával meg gumicsizma, de mit ártesz Te ehhez? XD
az ja, cshszlovák melegítőgatyával meg gumicsizma, de mit ártesz Te ehhez? XD
Abba van a vitamin! :D :D :D :D :D
Sziasztok, Volt valaki Ewy 35-nél? most Szombathelyen van? Tapasztalatok? Köszönöm előre is!
üdv
Én 2 hete Györbe.Masszázst csinált csak de azt kitünöen,habár nf.-et is mondott tfonon,de azt mondta olajos a farkam és nem kapja be,szerintem kifogás volt csak.Tisztázd vele elöre mit ***moderálva***.Azért aj´nlom csuszka masszázsra,sok sikert, :-)
Én keresni saját sexmasszázs sopron
Sziasztok. Andi masszazs debrecenben, valakinek info velemeny? Koszonom
Sziasztok!
Ki próbálta már Elvirát Debrecenben? Csak ajánlani tudom! ;) Barátságos és értelmes! Bármiről lehet vele beszélgetni,igazi barátnős érzés....Közvetlen, mintha a pasija lennél, úgy törődik veled. Masszázsa egyszerűen a fellegekbe repit.....Annyira érzéki, hogy hihetetlen. Közben lágy zene szól.. teljesen ellazit. Tudja a dolgát és maga a környezet is nyugalmat sugároz. Sűrűn fogom látogatni, az már biztos!
Szép napot nektek!
Győrbe jó masszázst ki tudd csinalni ?
Sziasztok! Debrecen és környékén tudtok ajánlani masszázsra valakit? Megbízható,barátnő feeling érdekelne! Előre is köszi!
Szia! Ajánlanám magamat ha egy jó masszázsra vágysz.
Sziasztok! Pécsről ki tudna ajánlani egy jó masszőrt? :)
Sziasztok. Szolnokon tud valaki masszőr ? Liána eltünt nem tud valki róla valamit ? Kösz
Sziasztok.....Nyiregyen ki tudna ajálani,egy megbizható korrekt hölgyet, erotikus masszásra? Köszi a választ előre is.....
Sziasztok. Pécsen keresnék olyan masszört " NŐT " aki maszirozni is tud és aktus is van a szolgáltatásban ? Nem olyan masszört keresek aki látta a TV-be hogy is csinálják mások :)
Ki a legjobb masször nö kaposváron várom válaszotokat ?
Emma masszázsát próbálta valaki szombathelyen? Priviben is jöhet az infó! Köszi
hali.sopronba melyik lányhoz érdemes menni?
Szia!
Igen. Nagyon kedves, jól masszíroz.
Nagyon ajánlott.
Fél óra van nála. Csúszka, és kézi befejezés.
Próbáld ki.
Tomi
Sziasztok! Pécsett vagy baranyában keresnék masszőzt. Régen jártam Suzy30- hoz, esetleg róla van infója valakinek? Köszi
győr vulkánház :D isteni masszás és nagyon csinos lány van ott Barbi személyébe csak ajánlani tudom :D