Én ugyan nem, kihagylak. :D
Én ugyan nem, kihagylak. :D
Nálunk ez volt az oktatáson az alany járt a wc-re otthon :D
Én nem szeretek rohangálni, masszad más talpát! :D
:D
Hason ugyanezt el lehet érni :D ha valaki rendetlenkedik :D
Ez főleg a japánokra igaz azok képesek bármitől elélvezni . Nekik nem kell Jóni masszázs ha a mell masszázstól is van orgazmusuk
Debrecenben Elvirához sikerült valakinek is bejutnia mostanában? Lassan egy éve próbálkozom, de sikertelenül :( (ha hívom besípol, vagy egy csörgetés után azonnal foglalt)
akkor tiltva van a számod nála
Kedves Masszőrök! :)
Egyenlőre csak érdeklődni szeretnék, hogy masszázs helyett csiklandozást vállal-e valaki (Lehetőleg Komárom-Esztergom megyéből!!) , mármint, hogy nem engem csiklandoznának, hanem én csiklandoznék, ill. ha igen akkor ***moderálva***?
Tudjátok én egy csikifetishta srác vagyok, semmi perverzet nem akarok, semmi szex, csak erről lenne szó.
Előre is köszönöm. :)
Üdv:
EgySrác2.
masszőrlindátol kérdeném hogy a rész masszás plusz ingamban te is meztelen vagy vagy csak én? remélem nem tul hülye kérdés?
De igen. Hülye kérdés. :D
:)
Helló Pál!
Te még élsz? :)
Nagyon jól vagyok Tündérem! :)
Te! Pál! Lájkolnak minket. :O
Anikó , Rebeka ,
hell.azt nem értem ha valaki masszőrnek teszi itt fel magát,kiírja nincs aktus,no meg semmi.akkor mi a túrónak hírdeti magát fél pucéran.meg pucéran:)))))))))))de most komolyan!:))))))))))))
Már jó ideje a kólától a testápolóig, szinte mindent félpucér nőkkel reklámoznak. Miért pont az erotikus masszázs lenne a kivétel?
Drágám, hol nem látsz valami happy izét a végén, azt szerinted pufajkában gyárjtjuk le? XD
Jól van, én csináltatok fotókat pufajkában, engem úgyis szeretnek már :D :D tök mindegy, mi van rajtam.
Kérésedre formás hátsómat töröltem. DE!!! Páran látták már. :D
Pufajka jah.... XD :D