Sziasztok!
Gabi hírdetése miért tűnt el egy ideje valakinek van róla valami infója?
Köszönöm!
Sziasztok!
Gabi hírdetése miért tűnt el egy ideje valakinek van róla valami infója?
Köszönöm!
sziasztok. érdeklődni szeretnék hátha valaki tud infót adni. egy lányt keresek aki többnyire 90%-ban masszázst hirdetett. Kira néven volt elerhető, néha videken többnyire Egerszegen.
fiatal, tetovált kar és műtermi képek voltak kint neki.
Én Győrben Vickynél többször is voltam már. Ő egyáltalán nem kamuzik, amiket kiír, azokat vállalja, őt tudom neked ajánlani, jó vele az együttlét.Szexuálisan nagyon nyitott, emellett értelmes is, így két menet között jól el lehet vele társalogni, közben hozzábújni.
Olyan kontaktok keresek aki nem kamuzik S vállal dolgokat. Győri legyen de ne hirdesse magát agyon. Valaki ismer ilyen nőt Győrben.
Liza (26) hirdetővel van valakinek tapasztalata?
Sziasztok!
Olyan hölgyet/hirdetőt keresnék elsősorban Győr és környékén, aki rendelkezik (felesleges) anyatejjel és akár aktus nélkül engedné, hogy megkóstoljam, szopjam a melleit,stb...
Max 30/45 perc és akár több alkalomra.
Jártasságom van benne, de sajnos egy ideje már nem találkoztam ilyen hölgyel...( legalábbis itthon MO-n )
Tisztelet és diszkréció nyílván elvárt!
Ha tudsz ilyen hirdetőt vagy Te magad vagy az, akkor kérlek küldj privát üzenetet és egyeztetünk mindenről!
ui: A véleményed erről a fétisről és, hogy "haha ott a bolti tej", köszi, de hidegen hagy!
De összességében megéri meg látogatni?
Fogazik.
Kátya nevü hölgyröl info vagy eérhetöség illetve vélemény?
Néhány másodperc alatt kb ötven véleményt találni róla a neten :) Mennyi kellene neked a felelős döntés meghozatalához? :D
Sziasztok Eda(37) van valakinek tapasztalata véleménye ?
Az meg ki ?
Sziasztok! Van valakinsk infoja a súfi milfről? Praktizál még?
Mi a baj vele? Privibe is megírhatjátok a tapasztalatokat!
Sziasztok! Augusztus végén Pápán leszünk ha esetleg valakinek lesz igénye rám/ránk írjon nyugodtan!
Sziasztok!
Meliről vannak vélemények, tapssztalatok?
Privátban is küldhettek!
Köszi
Sziasztok! Olyan hölgy érdekelne (elérhetőséggel) aki tényleg profi a prosztatamasszázsbab és nem csak kiírja, hogy az is van nála. priviben is jöhet a válasz. Előre is köszönöm
Levendula panzió győr szent imre út illetve fantázia panzió tatai úton
limre út illetve fantázia panzió győr tatai út
Na és sikerült valamit össze hoznod ha írsz privátba szívesen ajánlok egy két korrekt megbízható csajt de inkább csak az idősebb korosz tájból