Sziasztok!
Kittiről érdekelne tartalmas beszámoló.
Köszi rutin
Sziasztok!
Kittiről érdekelne tartalmas beszámoló.
Köszi rutin
Szia, olvasd el Makkmarci hozzászólását.
Szolgáltatásban sem fogsz csalódni 10/10.
Hívd fel telefonon, érdeklődj, nagyon kedves barátnő feeling.
Örülök hogy végre itt is van fórum! igazi kényeztető masszázst keresek olyat mint Mija tud!
sajnos makkmarci sem írt semmi konkrétat a szolgáltatás felől csak azt írta le amit mindenki lát a képeken hogy viki nagyon csinos.pl az hogy mi mennyibe kerül milyen extrák vannak milyen a francia mit enged mennyire kényes stb... egy szó sem esik.pussylovers írta:
Kedves exboyfriends!
A videkilany.hu oldalon tilos az árak feltüntetése minden formában a hirdetésben, a véleményben és a hozzászólásokban is!
Mivel a fórumozók többsége megértette és a szabályzatban el is fogadta ezt, így ilyen jellegű kérdéseire nem is fog választ kapni oldalunkon!
VL
hello. ki cigo??? Zsani???? nézd már meg a képeit te barom!!!! Zsani 32-ről írtam. neki szerintem nincs szüksége saját magát fényezni,az nélkül is megy neki a "biznisz"...
Hallo Leute,
wie gehts es euch ? Ich suche 2 Mädels die heute abend gerne weggehen wollen wir sind 2 Deutsche jungs und haben alles was ihr braucht...
Meldet euch !
Nem tudom, hogy "Új!!! Franciakirálynő (Amy)" vagy a szervezőtitkára olvassa-e az oldalt, de innen is üzenem, hogy, ha az országjáró túrnéjának állomásai közé Debrecent is felveszi, akkor megérkezését követően kérem egy lagalább öt alkalomra szóló bérletet tegyen félre számomra.
Zoé igazán Csúcsszuper lány, csak a hozzáállása lehetne kicsit pozitívabb. Egy kicsit a darab fára emlékeztetett, pedig ilyen külsővel egyeduralkodó lehetne.
A masszőr lányokról (bármelyikről) valakinek infója??
Nekem nagyon hiányzik már Győrből a Szonja!olyan csinos volt.Lehetne Győrben több szilikonos csaj.Kitti nagyon szép.de lehetne több:)szoval vissza Szonját!
Heil!
Ismét pozitív tapasztalat!
Zoé 19 aranyos kiscsaj, sőt róla el tudnám még azt is képzelni, hogy valóban diáklány és az ösztöndíjjat egészíti így ki!
Fiatal melírozott, majdnem szőke cicababa, feszes cicikkel, jól ül a nyeregben is, bár a franciája nem egy nagy durranás, de előjátéknak megteszi! :)
Összességében megérte a pénzét!
Ha valaki tényleg egy csini, fiatal diáklányt akar prütykölni, akkor erősen ajánlott!
Fincsi volt!!!!
sziasztok!
Pénteken indulok Győrbe és kinéztem magamnak egy kicsit idősebb szolgáltatót aki "MIRA" néven dolgozik!
Nem bánnám ha valaki tudna egy kicist bővebb infot adni róla????
Kösziiiiiii
SOS kellene infó Lénáról (Mélytorok), pénteken mennék hozzá!
| ||||
| ||||
|
Mostanában Győrben nincs tul sok uj husi!ez kár,mert kéne egy pár!
Hát azért szerintem finomabb Győrben a választék mint Sopronban!
Győrben keresek megbízható csinos ,igényes szolgáltatót.Ha valaki tud ilyet az írjon.
Hellooo mindenkinek. Van valakinek használható infója a Vanda nevő hölgyről? Előre is köszi..
Hi!
Tudtommal Vanda csak masszázzsal és kézi levezetéssel foglalkozik, egyszer hívtam, de én nem erre vágytam, így hát a próba elmaradt! :)