Engem viszont üldöz az öregördög.
Múlt hét hétfőre betáraztam 3 számot, valamelyik csak jó lesz. Egy ki volt kapcsolva, egy nem vette fel, egy nem ***mmoderálva*** natúr franciát. Kedd-szerda munka miatt kiesett, csütörtökön próbálkoztam megint, több számot is előkészítettem. Meg is állapodtam egy ***mmoderálva*** 1 órában. Mikor előtte utolsó egyeztetésre hívtam már csak felet ***mmoderálva*** , az meg nekem túl drukkos. Pénteken jött Lia, vele is megbeszéltem délelőtt hogy s mint legyen, az esti időpontra meg már nem vette fel.
Ma megbeszéltem Barby (19)-el a találkát, de egyáltalán nem ő fogadott. Mutattam képen a hölgynek kit szándékoztam én hívni, nem is ismerte, szám viszont nála csörög. Előző héten volt ott vékony lány, de ő se fekete hajú, hanem szőke. Azt mondja a "diszpécser" néha összekeveri a dolgokat. Eljöttem.
Hát mi folyik itt Gyöngyösön? Egy hete nem jutok el senkihez, akihez szeretnék...
Kisebb termetű, vékony, 45-50 kg-os lányt keresnék, aki ***mmoderálva*** natúrfranciát, de úgy tűnik ez itt Győrben nehezen megy. Tanács esetleg?