Sziasztok.Boldog Új Évet mindenkinek!Január 3-tól leszek legközelebb elérhető szeretettel várok mindenkit az új évben is!
Maya (46)· mosonmagyaróvári szexpartner · Újonc · Sziasztok.Boldog Új Évet mindenkinek!Január 3-tól leszek legközelebb elérhető szeretettel várok mindenkit az új évben is!
roli75 valóban ott van Nina és Kitty.De Nina feneke számomra hatalmas,pedig maga a csaj kedves és vonzó,big ass mániásoknak tőkéletes.Kittyről már írtam azt nem részletezném,drága ahhoz a gépies együttléthez.SAJÁT véleményem.Egyszóval nem nagyon van kiért és miért lekanyarodni a pályáról,de döntse el ezt mindenki maga.Győr 0-lett.B.U.É.K. mindenkinek.
Mona (33)· győri szexpartner · Újonc · Sziasztok!!!
31-én szombaton délelőtt 9-től 13-ig vagyok!
Mona
Dominika 24....vki volt már nála?
győrben nincsen travi ?
Ezzel vitatkoznék, én meleg szivvel tudom ajánlani Lara és Dalma hölgyeket!
Maxim! Akkor ezek szerint Győrben senkit sem lehet nyugodt szívvel ajánlani. Azért két jó versenyző még van talán: Nina és Kitty, korábbi tapasztalataim alapján. Rajtuk kívül tényleg senki? Akkor nem is érdemes lehajtani az autópályáról...
Helló!
tudtok olyat ajánlani, aki lányt is vállal, vagy párokat?
roli75 a kérdés hogy kit ajánlana az ember nehéz kérdés,sőt én a saját kihangsúlyozom a SAJÁT veleményem alapján jó szívvel senkit nem ajánlanék!Köszi.Sziasztok
Hello!
Szöszi(30)-ról tud vki valamit?
Köszi az infót.
Robi!
2010.március 17-én írtam róla egy rövid beszámolót, azt nézd meg. Persze azóta változhattak a körülmények. Akár cudarul meg is öregedhetett csaj, de akár költhetett állagmegóvásra is egy plasztikai sebésznél...:-)
Dominika24-röl vmi info?
Hidelitáról van valami tapasztalatotok?milyen a pecó egyedül dolgozik?
Minden kedves régi új vendégemnek Békés Boldóg Karácsonyt kívánok.!iLeközelebb csak dec 27től vagyok elérhető.:)
puszi:sziporka:)
holnap lesz olyan aki elérhető lesz és egyedül fogad?
Dolgozik a keze mint a szája!Az akart lenni az a mondat.Bocsi
Szívesen!Erika19 ről gyakran írtátok hogy kamu!Megerősíteném nem ő fogad aki a képen van,megbeszélsz 1órát mire oda érsz csak felet maradhatsz,sürget állandóan az órát nézi ja és amit ***moderálva*** egy natúr franciáért az vicc,főleg azért mert többet ***moderálva*** a keze mint a szája!A kecó átlagos panel,a zuhanyzó hát finoman is ócska,de a törölközök és maga a hely is tiszta.Nem tudom ki az Erika19,és aki engem fogadott kicsoda de őszintén nem ajánlom,szerintem ***moderálva*** .Sziasztok
Anita És Virág (20)· győri szexpartner · Újonc · Minden kedves vendégünknek Békés,Boldog Karácsonyt kívánunk!!!!!!!!! Anita&Ivett
Maya (46)· mosonmagyaróvári szexpartner · Újonc · Sziasztok!Maya(32) vagyok, ezuton szeretnék mindenkit értesíteni,hogy a mai napon még elértek.Az ünnepek alatt nem leszek elérhető.December 27-től viszont sok szeretettel várok mindenkit újra.Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt.
Sok szeretettel: Maya(32)
A nevem és életkorom csak azért írtam,hogy ne keverjetek össze a másik Mayával aki szintén Győrben van!
Szia,Liáról valóban egy fiatal csaj,de szerintem nem a legjobb alakkal.Nem tudom miért de engem egy picit sem bizsergetett meg arc alapján többet vártam volna.De kedves,és viszonylag jó a francia.Ennyi tömören.