Tiszteletem: Clau (25) Carmen (28) Szabina a masszőz (23) Kitti (22) illetve barby (19) nevezetű szolgáltatókról szeretnék írni egy gyors beszámolót
Clau (25)
Számomra hatalmas csalódás, abszolút nem az várt a lakásban mint akit a képeken láttam. A fotói alapján nagyon beindultam és izgatottan vártam a dolgot de mikor odaértem az izgatottságom csalódottságba csapott át. Szerintem több mint 25 vagy csak nagyon megviselte az élet de olyan volt mint amikor kimész a konyhába, hogy csipegess egy kis szőlőt de csak mazsola van helyette ha értitek mire célzok. Nem ma volt a dolog, sok nyomot nem hagyott bennem talán azért mert feledhető élményt nyújtott de jobb híján beértem vele..
Carmen (28)
Tudom tudom...teszed fel a kérdést, hogy miért mentél el hozzá...hát ez van, hajnalban csak ő vette fel és volt hajlandó fogadni is. A melleiről annyit, hogy a kirabolt táska effektus megvan de ez látszik is a képeken, legalább nála az fogadott amit vártam. Alapban benne volt az NF, egy ürítésre jó volt..
Szabina (23)
Aztán jött a barátnője nem sokkal később. Épp "van rajta mit fogni" kedvem volt, mondom megpróbálom. Nekem nagyon bejött. Élveztem az együttlétet. Kellemesen lehet vele társalogni, aranyos lány és jó a franciája is. Hozzá még szerintem visszamegyek.
Kitti (22)
Ez sem ma volt. Látom írjátok páran, hogy kiégett. Velem kedves volt, 1órát voltam nála...na jó picit a 2. menetnél furcsa volt mert kérdezgette, hogy sikerülni fog e....D
Barby (19)
Felhívom, mondja popsi minden megoldható, gondoltam magamban ezaz most kiélem magam. Odaérek, full más csaj fogad. Kérdezem - te vagy a képeken? - Mondja - Nem a barátnőm, szólok neki mindjárt jön- Megjelenik a csaj, nem 19 hanem 25 viszont pöpec a teste, nagyon kedves, mondja csak fél órát vállal és nincs popi. Szóltam, hogy elmennék tusolni erre a másik beszólt, hogy akkor ebből egy 1óra lesz...stb de annyira felizgultam erre a nőszemélyre, hogy nem is figyeltem miket dörmög csak úgy elzúgtak a szavak a fülem mellett. Nekem nagyon tetszett, ügyes volt a francia, az alakja is tökéletes szóval elégedetten távoztam
Cicu vagy cica a másik csaj akihez szoktam járni de ő most nem hírdet. Én őt is szeretem, jó alakja van nagyon, velem kommunikatív és kedves.