Igen, lelakott csókafészek, a feltett kép finoman szólva sem a valóságot mutatja. Amúgy a dolgát teszi rendesen..
Igen, lelakott csókafészek, a feltett kép finoman szólva sem a valóságot mutatja. Amúgy a dolgát teszi rendesen..
HELGA 54 valakinek tapasztalat infót szeretnék
Hello!
Camillát jó szívvel ajánlom azoknak, akik szeretik a kis, gömbölyded csajokat.
Jó volt vele: millió puszi:))))
Hello!
Elfogyasztottam a 145. partneremet.....
Megőrülök...... ez már sok:PP
146. , immár. Mindez 22 év alatt.......
22 év alatt, akkor olyan 6-7 körül évente, azaz átlagban 2 havonta 1 hirdető. Ha így nézed nem olyan sok
augusztusban én 5 hét alatt voltam 8 különböznél, novemberben 3 hét alatt 6. Heti 2-re törekszem mindig ha otthon vagyok, de nem darabszám a lényeg hanem hogy jó legyen. Remélem áprilisra erős mezőny lesz errefelé.
Voltak kellemes meglepetések, de nagy csalódások szerencsére nem
Skacok!!
Inkabb a velemenyeket a lanyokrol!
Az jobban erdekelne mindenkin!
Udv
Sziasztok!
Szoke szilikonos milf Conynal járt már valaki? Van infotok róla?
Kulsore milyen? Franciaja stb?
koszi a választ.
Hol van Gabika? A legjobb csaj a Dunántúlon, most akartan fekleresni, erre eltűnik....
Én alapból messze elkerülöm azokat akik autós kalandra is vállalkoznak.
Conyrol tudtok valamit? Szoke milf, itt hirdet Győrben.
koszi az infót.
Bianka (22) tényleg ennyire formás, szexi vagy átverés az egész?
Tapasztalatokat várom privát üzenetben is.
Nem átverés, a képeken ő van tizenjópár kilóval ezelőtt. De ez nem von le az értékéből! Aranyos, közvetlen. A franciája tényleg nagyon jó.
Van. Kedves és szép arcú. A franciát nagyon magas szinten művelte 4-5 éve. Remélem elmentette a számom és újra találkozhatunk.
Hali. Apróhirdetésben: erotikus elvezet urak címmel kamu
Szervusz. Itt vagyok Kedves László. Probléma esetén is írhatsz bármelyik elérhetőségemen, nekem is. Ha személyesen csalódtál akkor sajnálom.
Csenge 21 kerülendő, full lehúzás... Autós kaland, fel óra lett volna, mielőtt mentem direkt kérdeztem hogy tud-e helyet, azt mondja majd együtt keresünk... Ok.. Felveszem belváros Széchenyi tér melletti kis utca, elindulunk, erre azt mondja ha messze megyünk plusz pénz... Mentem vele kb 100m-t erre azt mondja hogy ez már meszinek számít, miért nem álltam meg egy ures helyen parkolni, mondom mi fasz? Belváros közepén??? Csak úgy egy random parkoloba? Gondoltam Árkádnál valahol megállok a regi Rába gyár magasságában... De az már messze van és a pénzt sem adtam oda még, az idő is fogy... Mondom akkor visszaviszlek, de hogy neki kell a pénz mert jár mert már beült a kocsiba... Na ugy ahogy volt visszavittem, kezébenyomtam egy 1000-t és elköszöntem... Ez kb 5 perc volt az egész.. A figyelő még ott állt a sarkon, mondtam neki hogy igy nem lesz sok bevétel... Szóval vigyázzatok...
Erről a Csengéről írtam régebben én is, hogy full lehúzás, nézzétek vissza. Amikor beléptem a lakásba, kb. minden megtett lépést extraként számolt fel, még a nadrág rajtam volt, de már 50e-nél tartottunk és kint valamint a másik szobában folyamatos motoszkálás, stb. Sajnos hagytam ott nála bánatpénzt, nehogy közbelépjen valaki a szomszéd szobából, hogy “ hova-hova így fizetés nélkül”. Vigyázzatok vele, és olvassátok vissza a régebbi hozzászólást!
Sziasztok,
Masszirozásra mennék valamelyik hölgyhöz, elsődlegesen Jázmint illetve Kim Massage-ot néztem ki.
Van e valamelyikőtöknek tapasztalata róluk?
Illetve a Vulkánházban lévő hölgyek közül valakiről?
Jazminnal régebben voltam ott azt kapod amit ígért és a képek os fedik a valóságot a Kim massaget messziről kerüld én anno voltam nála mikor thai nak hirdette magát de nem az ilettve masszásnak se lehet nevezni a baba olajos tapicskolast plusz a melltartót is plusz pénzért akarta le venni! A vulkanhazba is voltam régebben de ott tényleg csak masszás van kézi le vezetéssel!