az is szempont neked milyen az ideálod. Fiatal, érettebb, természetes, szilikonos stb
meg ide aztán nincs sok értelme írni neveket, mert úgyis lepontoznak meg kitalálják reklám
az is szempont neked milyen az ideálod. Fiatal, érettebb, természetes, szilikonos stb
meg ide aztán nincs sok értelme írni neveket, mert úgyis lepontoznak meg kitalálják reklám
Szia lehet tudok segiteni irj rám:)
az apróban hirdető Alináról tud valaki valamit ?
Sziasztok!
Sheron (21) vagy Bianka (22) hirdetőkkel van valakinek tapasztalata?
Bianka ritkán van itt de egy szuper csak 5*-os!
Sheronra énis kiváncsi vagyok!
Sziasztok!
A 141. partnerem Loretta volt.
Masszázsa tökéletesen ellazítja a testet, és elmét:))))
Sziasztok! Léna 47-ről van valakinek infója? Marcalon rendel.
Sziasztok,
Katarol van valakinek infoja?koszi
ich suche eine junge dame 150 bis 170cm kleine Brüste kurze Haare ca 50 kg für treffen und mehr Raum Györ Sopron
Van egy győri hirdető, Emese (19) néven "Autóban is" , teljes odaadás, 69 figura stb. Most a R...lányokon van fenn, de itt is feltűnik. Ott nem lehet véleményt írni,nem véletlenül... Full lehúzás, nulla teljesítés, nulla kedvesség..... Messziről kerülendő!!!!!!!! száma így kezdődik 30/2045...
mindenkiről lehet ott, csak nem jelenik meg az adatlapján, de ha 1 éven belül van 1 beszámolód már rá tudsz keresni bárkire
Hallo. Fehérvári út környékén kit tudnátok ajánlani?
Tudod milyen hosszú az az utca és hány városrészt fed le annak a környéke? 😁
Sajnos nem tudom, mert nem Győri vagyok ezért kérnék segítséget. Annyit tudok, hogy a nádor autó van a kōlben ahhoz ahova mennem kell. És még várok addig hátha van a környéken lámy akit érdemes meglátogatni.
Figy. ott a taxi. Nem lehúzósak erre a taxisok.
Meg ha idáig elmész onnan gyalog nincs messze csomó minden
Ő aki most soproni, vagy egy másik?
Igen, lelakott csókafészek, a feltett kép finoman szólva sem a valóságot mutatja. Amúgy a dolgát teszi rendesen..
HELGA 54 valakinek tapasztalat infót szeretnék
Hello!
Camillát jó szívvel ajánlom azoknak, akik szeretik a kis, gömbölyded csajokat.
Jó volt vele: millió puszi:))))
Hello!
Elfogyasztottam a 145. partneremet.....
Megőrülök...... ez már sok:PP