sziasztok,
először is leszögezném hogy nem vagyok manager!!!
Saját szubjektív tapasztalatomat szeretném megosztani veletek.
Tegnap voltam Nina (21)-nél, ma pedig Korina(26)-nál.
Kezdjük az első lánnyal, Ninával.A csaj csodaszép, tökéletes test, szép arc.Igazi hungaricum.***moderálva***.A francia technika szuper az egyik legjobb győrben.A csaj egyáltalán nem szégyenlős, bár ***moderálva*** nem sok van.Az aktus jó, figyel rád.nekem azonban mégis hiányzott valami amit nem tudok megmagyarázni.Talán egy kicsit rideg, vagy túlságosan is közvetlen, nem tudom.vegyes érzésekkel jöttem el.Amit kértem mindent megkaptam úgy ahogyan Én akartam mégis hiányérzetem volt.Kövezzetek meg de Én ezt éreztem.Nagyon nehéz elérni és időpontot egyeztetni vele.
Korina:nekem az Ő francia technikája jobban tetszett mint Niná-é.Simán ki tudna végezni csupán szájjal is.Nagyon kedves , nagyon szimpatikus és ami számomra nagyon fontos hogy a szex alatt maximálisan adja magát.teljesen elhiteti veled hogy neki is jó.Most vagy nagyon jó színész vagy tényleg élvezi, nem tudtam eldönteni.***moderálva*** kicsit szolídabbak mint Niná-é.A az új hosszú hajjal még jobban néz ki mint korábban a rövid vörössel , bár nekem akkor is bejött.
Egyik lány sem nyafogós fajta.Összességében Nekem Korina jobban bejött mint Nina, dehát kinek a pap kinek a papné....menjetek el és próbáljátok ki őket ti is.Mindkét lány abszólút ajánlott kategória itt győrben, tessék vigyázni rájuk.reméljük még sokáig itt maradnak velünk.