Szia Hanna , ha nem hirdet az ismerősöd akkor hogyan lehet elérni?
Az elérhetőségét meg tudnád-e adni privátban?
Előre is köszönöm
Szia Hanna , ha nem hirdet az ismerősöd akkor hogyan lehet elérni?
Az elérhetőségét meg tudnád-e adni privátban?
Előre is köszönöm
Na letesztelem hamarosan a csajszit 😉☝️☝️
Szia Hanna!Ha nem hírdet,hogy tudnánk viberen elérni?
Ja és persze , viberen kérsz képet , küld ☺️
Sziasztok . Csak a mai napon leszek még elérhető, de viszont van egy kedves csajszi aki sokkal jobb kaliberű , csinosabb mint én, mivel én már nem leszek itt , szeretném őt ajánlani . Megbízható, szép arcú. Csinos testű szőke Csajszi.
ő nem szeretne hírdetni, viszont visszajárós vendégeket szeretne. Én 100% ban tudom ajánlani! Keressétek nyugodtan bizalommal. /.
Sziasztok tagok. Miután megírtam hogy Liánál jártam, és hogy jó dolgokat tapasztaltam, privátban megrohamoztok. Olyan kérdéseket tesztek fel , hogy mit vállal mi a tarifa???? Emberek hát hívjátok fel vagy irjatok rá és elmondja!!! Most komoly , hogy ennyit nem tesztek meg???
Sziasztok. Én ténylegesen meglátogattam, aranyos kedves leányzó. Az én részemről ajánlott kategória.
Helló mindenkinek!:)
március 30. hétfőtől Újra Nyíregyházán. pár napig leszek a városban! remélem sok sok örömöt viszek nektek Kedveseim!:) meglepetéssel is készülök nektek!
Csók Denisa!
Adelin nem rossz választás ,Sára milla kettősnél még Kecskeméten jártam nagyon nem bántam meg .
Sziasztok Vanda 26 nál járt valaki ?
Friss regisztrációval, azonnali egyetlen hozzászólással egyelőre. Ügyes... ;)
De, majd az idő és további viszalejzések eldöntik igaznak bizonyul e.
Sziasztok! Most jelenleg , ajánlható csaj a városban? Csalódásmentes? Köszi a segítséget :)
Az a rész elég veszélyes a kocsidat ne hagyd nyitva csak a szemedet.. ☝️
Ugylátom Encsencsen nagy a felhozatal. a héten aq környékén fogok dolgozni Vane ajánlot a lányok között Szívesen fogadnék beszámolót főleg privátban.
Szia ! En jartam!
Kellemesen csalodtam ,! Tiszta ,igenyes kornyezet , tiszta fűrdőszoba, törölköző hegyek! Kedves ,odaado mosolygos cserfes csajszika en biztos vissza jaró törzs vendege leszek! Jah 😍😍 popsi 10/10
Rá én is kíváncsi lennék ha van valakinek infója érdemes e meglátogatni.
Sziasztok! Emese 22-rol valakinek velemeny, volt mar nala valaki?
A most itt lévőnél voltam de bár ne mentem volna!meg csinál mindend kedvesnek mondanám de ennyi pénzért elválnám hogy úgy tegyen velem mintha az élete múlna rajta😉+retusos kicsit, és legalább 10 el több éves!maszírozni tud legagalább de nem ezért megyek ilyen helyre
Sziasztok. Ázsiai csajokról, amelyek városunkban néha felbukannak, valamit lehet tudni? Járt náluk valaki? Köszi az infót előre is.
Én.