Bocs nem tudtam!
A fenébe megint színes lett :D
megmondó · Kvázi-tag · Bocs nem tudtam!
A fenébe megint színes lett :D
JA!!
De szines betük meg csak Fütyülősnek járnak. :-)))
megmondó · Kvázi-tag · Helló!
Szerintem Te is olvass vissza mert Melinda 19 = Gyula.
Nem kellene az újoncokat félrevezetni!!!
De még milyen felháborodva kérdezed a Jázminra vonatkozókat!!! Az egyik Vanessa 19,a másik egy hijján 20.Két különböző csaj ugyan,de mindkettő mozdonyszőke. Jázmin meg már rúdtáncos végzettséget is szerzett.Gondolom valamelyik igazi nagymenő,nehézfiú bárjában.
Szia! Megoszthatnád, hogy Jázminról hol olvastál sokfélét (vagy bármit is)? Köszi. És melyik Vavessza érdekel? De a válasz ne az legyen, hogy a 21-es! ;-)
Természetesen!
Melinda 19!! Ő a legjobb az egész városban.Minden további nélkül menj oda! Tuti megbánod!
Szevasz neked is!!
Ha a leg kellemesebb idő tőltést szeretnéd, akkor Melinda19 az, akit melegen ajánlanak a fórumozók. Csak előbb olvass vissza.
Szevasztok fórumozók! Segítségeteket kérném hogy melyk csajt érdemes látogatni nemrég költöztem Nyíregyre és ahogy látom van felhozatal én mára kinéztem eggy csinosat de kiváncsi vagyok melyk a leg kellemesebb idő tőltés majd beszámolok róla!!!
megmondó · Kvázi-tag · Sziasztok!
Lara név alatt új hölgy rendel, volt már valaki nála?
Ha igen akkor mit tapasztalt?
Vanessza (21)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · hm :))) ok! köszönöm
Neked is!
A képeiden remekül mutatsz,remélem találkozunk!
Vanessza (21)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · még iet .......:S szórakoznak a telefonban , azt mondják itvagyok - ott vagyok és közben meg sehol !!!! unalmas és ez mirejó ????
Vanessza (21)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · szép napot mindenkinek !!!!
Vanessza (21)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · :))) te tod , nem vagy te buta !!! csak igen dörzsölt ;)
Vanikám, én nagyon buta vagyok, mert a valódi nevemmel hirdetek (a nickem más csak:))
Szia,
nem vagyok se lány, se fiú, de néha-néha hirdető, lehet, hogy holnap estétől...
Hexe=Nemesis, a régiek tudják. Nemesist láthatod, ha van fent hirdetése, Hexe a nagypofájú, odamondogató :D
És most rossz leszek!:)
Ja, és mit vettél a szájadba? :-)
Ezt szerintem nem nekem címezted, kis huncut. A falnak támaszkodós képeket miért fosztod meg tőlünk? :-)
Vanessza (21)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · :))))
Vanessza (21)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · :) hm csak nyugalom !!!!!válaszolok , szal szerintem itt az oldalon lévö lányok fele! szerintem!! nem a saját nevüket használják , hanem tetszésük szerint művész nevet választanak . senki sem olyan (buta) hogy a saját nevét teszi föl az oldalra , NEKEM EZ A NÉV TETSZETT :) hupss nem rég rossz helyre írtam 1000000 bocsii :/ :)