Szia Thomas :)
Szerintem maradjunk annyiban,hogy neked is igazad van,de az általam írottakat is el lehet fogadni.Én ezért nem veszem fel a magán számos hívásokat :)
Igen,én sem vállalom az arcomat nyilvánosan,mert ezeket az oldalakat olyanok is nézik,akik sosem jutnak el egy lányhoz sem,és lehet hogy ritka eset,de van olyan hogy valaki nem ebből él,és nem szeretné hogy a környezete tudomást szerezzen róla.Mint ahogy nem a privát számomat adom meg.És itt jön az amit te is írtál,hogy 2-3000 ft-ért lehet venni sim kártyát,és akkor te sem a privát számod adod meg.Ha gyakran keresel fel lányokat,szerintem megéri ennyit áldozni,és így még a lebukás esélye is kissebb :) És tuti nem tudnak majd vissza hívni még véletlenül sem,kinyomozni,fenyegetni meg pláne nem!
A 2.okot azért írtam,mert el lehet menteni a tel számot,ha pl valaki bunkón viselkedik,és akkor azzal nem beszélek többet. :)
Aki azért hív,hogy telefonon élvezkedjen,nem fog eljönni és megnézni,hogy mi van rajtam...
A 4.okra pedig azt írnám,hogy igen ez lenne a fair,hogy valaki így kezdi a második beszélgetést,és meg is érthető ha valakinek közbe jön valami,de sokan nem így vannak vele.
És hogy valami pozitívat is mondjak :) ha valakivel első beszélgetésre meg van a szimpátia,akkor az ő számát is el lehet menteni,és ha ismét hív,akkor már mint ismerőst lehet üdvözölni,és nem kell előről kezdenie a beszélgetést azzal,hogy tudod én vagyok az a srác,akivel múlt héten beszéltél,és azt mondtam ,hogy ..... stb...
Üdv:Erika :)